5 yaşındayken bile sevmiyordum, büyük gizemi benim için araladın reisChopper sevmeyen pamuk şeker sevmiyordur net
5 yaşındayken bile sevmiyordum, büyük gizemi benim için araladın reisChopper sevmeyen pamuk şeker sevmiyordur net
bi an ben ne ara yorum yaptım dedim... aklımı aldın puhahaChopper sevmeyen pamuk şeker sevmiyordur net
Potansiyeliyle tayfada zoroyu geride birakabilecek tek adam luffydir.Neko neko değil bildiğin kötü kedi şerafettin
Sanji tavuk tekmeliyor subliminal mesaj bu bildiğin ben fransız değilim Türkiye'nin yanındayım diyor aslanım Sanji
Kadınlara vuramadığı için zürafayı Jınbei'ye bırakmış.
Zoro hastalık kapmış bi mazluma kılıç saplıyor yani coronaysan ölmelisin mesajı çıkar burdan ulliminatici Zoro
Yamato net Kaido'nun evladı vurduğu gibi yapıstırdı duvara tayfaya gelmesini istemem potansiyeli nedeniyle Sanjiyi Zoroyu geride bırakabilir Wano'da kalmasınıda istemem denize açılıp tayfa kurabilir net yeni nesil Big Mom olacak.
Choppar'ı çok hafife alıyorsunPotansiyeliyle tayfada zoroyu geride birakabilecek tek adam luffydir.
o potansiyelini çoktan gerçekleştirmiş.Choppar'ı çok hafife alıyorsun
Bu hafta bölüm yok.İki gün sonra bölüm çıkacak spoiler yok hala
Sitenin üst kısmında sürekli dönen siyah bantlar var ya, işte onların sonuncusunda yazıyor bölüm olup olmadığı.İki gün sonra bölüm çıkacak spoiler yok hala
Öngörüş kısmını açabilirmiyiz @Smoker?Sitenin üst kısmında sürekli dönen siyah bantlar var ya, işte onların sonuncusunda yazıyor bölüm olup olmadığı.