Denjiro şov yakında.Denjiro hala kaidoya doğru düzgün saldırmış değil. Bir tek odenin saldırısını yaptı.
Kinemon ağzını kesti.
İnu ayağı ile deldi.
Neko pençe attı.
Raizo parşomenle yaktı.
Kawamatsu havada kesti.
Denjiroyu daha geri planda görüyoruz. Saklıyor mu acaba oda.
Brook'a bak hemen kinini kustu Chopper'a.
Ölümü kabulleniyorsunuz manasında diyor. O da şanlı bir ölüm istiyormuş.Resmi çeviri çıkmadı biliyorum ama yine de çok kafama takıldığı için sormak istedim. Bu kısımdaki çeviri ne kadar doğru? Cidden Kaido'nun burada ne demek istediğini anlamadım @Smoker
Roger ve WB gibi ben de siz samurayları seviyorum mu yoksa onları da sizi de seviyorum mu diyor anlamıyordum ama böyle düşününce pek de bir önemi kalmıyor. Çok teşekkür ederim.Ölümü kabulleniyorsunuz manasında diyor. O da şanlı bir ölüm istiyormuş.
Demezlerdi. Zoro da sanji gibi çok tanınmayan bir korsan. Ha bu zoro'nun umrunda olmazdı o ayrı konu.Sadece bir soru soracam size, Sanji yerine Zoro olsaydı karşı taraf Zoro geliyor der miydi demez miydi
Orada bir çeviri hatası var sanırım.Roger ve WB gibi ben de siz samurayları seviyorum mu yoksa onları da sizi de seviyorum mu diyor anlamıyordum ama böyle düşününce pek de bir önemi kalmıyor. Çok teşekkür ederim.
3 seçenek var bence.Sadece bir soru soracam size, Sanji yerine Zoro olsaydı karşı taraf Zoro geliyor der miydi demez miydi