Zoro gifters keserken Yamato Sasaki ve Ulti durduruyor. Kimmiş yeteneksiz?Daha bir sopayı ağzına alamıyor ne kadar da yeteneksiz, bak mesela Zoro'ya Zoro öyle mi![]()
Zoro gifters keserken Yamato Sasaki ve Ulti durduruyor. Kimmiş yeteneksiz?Daha bir sopayı ağzına alamıyor ne kadar da yeteneksiz, bak mesela Zoro'ya Zoro öyle mi![]()
Biraz daha düşününce akıllara çok fazla şey geliyor , böyle bir yazı mükemmel olurdu.Bununla ilgili bir yazı hazırlıyordum, kimin nerede olduğunun ve öldüğünün nelere yol açtığı ile ilgili. Ne yapabilirdi ve ne yaptı.
Yazının çoğu bitmişti, kenarda kaldı, unutuldu. Sen aklıma getirdin.Biraz daha düşününce akıllara çok fazla şey geliyor , böyle bir yazı mükemmel olurdu.
Mesela Portgas D. Rouge'un ölümü de Ace'in doğumuna yol açtı.Ace'in ölümü de başka bir olaya sebebiyet verdi.
Ciddi anlamda her ölümün bir şekilde Luffy ile alakası oluyor.Daha doğrusu One Piece Hazinesi ile.
Beraber savaşmaları bir şey değiştirmez. Bu mantıkla zoro sanji ve luffy birleşsin yonkou etsin.Beraber savaşıyorlar ve buna rağmen Odenin verdiği zararı veremiyorlar. 9u grupça saldırıyolar
Beraber saldırı güçleri bir yonkou edebiliyosa beraber yonkou devirebilirler zaten. Ama yonkou sadece kaptana verilen bi lakap. 3 kişiyle devirince Luffy=Yonkou denmezBeraber savaşmaları bir şey değiştirmez. Bu mantıkla zoro sanji ve luffy birleşsin yonkou etsin.
Aklına getirmiş olmasına sevindim, merakla bekliyorum, umarım tamamlarsın ve biz de okuyabiliriz.Yazının çoğu bitmişti, kenarda kaldı, unutuldu. Sen aklıma getirdin.
Oden FB'sinde Roger ile son zamanlarında sanırım.PC'de olmadığım için atamıyorum..Oden ne zaman söylemişti bunu hatırlayamadım?
Vakit bulabilirsem akşama yayınlarım.Aklında getirmiş olmasına sevindim, merakla bekliyorum, umarım tamamlarsın ve biz de okuyabiliriz.
Bir bakayım o zaman.Oden FB'sinde Roger ile son zamanlarında sanırım.PC'de olmadığım için atamıyorum..