Yamato en azından ne yapmasını biliyo, kaybolup sorun yaratmak yerine yardım ediyorEn azından Yamato gibi çocuk bakıcılığı yapmıyor..![]()

Yamato en azından ne yapmasını biliyo, kaybolup sorun yaratmak yerine yardım ediyorEn azından Yamato gibi çocuk bakıcılığı yapmıyor..![]()
Puhahaha o yeşil gitsin gifter kessin. Kaido baba ağır gelir onaÜzülme Kaido... Aşkın Oden gibi kesecek adam var elimizin altında... Eğer yolda kaybolmadıysa Oden'i unutturacak sana.![]()
Kiku'nun Kaido'yu kestiği ortamda Zoro iki üç düğme fazla gelir ona....Puhahaha o yeşil gitsin gifter kessin. Kaido baba ağır gelir ona![]()
İşte tüm arc çocuk bakacak yardımın büyüğü küçüğü olmaz....Yamato en azından ne yapmasını biliyo, kaybolup sorun yaratmak yerine yardım ediyor![]()
Aynen öyle.Üzülme Kaido... Aşkın Oden gibi kesecek adam var elimizin altında... Eğer yolda kaybolmadıysa Oden'i unutturacak sana.![]()
Hahaha hiç güleceğim yoktu.Kiku'nun Kaido'yu kestiği ortamda Zoro iki üç düğme fazla gelir ona....
İşte tüm arc çocuk bakacak yardımın büyüğü küçüğü olmaz....
Oden > 9 kınKaido 9 Kın'ın saldırısının ardından ayağa kalkmış. 9 Kın'ın arkasında Oden'in gölgesini gördüğünü fakat 9 Kın'ın Oden kadar güçlü olmadığını çünkü Oden'in açtığı yaranın asla iyileşmediğini söylemiş.
Yamatonun, Kaidoya geçirme spoilerlarında etiketlerim seniİşte tüm arc çocuk bakacak yardımın büyüğü küçüğü olmaz....
Kaido'nun karşısına çıkamaz o korkak ezik. Babacım der en fazla.Yamatonun, Kaidoya geçirme spoilerlarında etiketlerim seni![]()
şakamatikKaido'nun karşısına çıkamaz o korkak ezik. Babacım der en fazla.
Hepsi 1 oden etmiyor diye bir şey demiyor. Hiç birisi oden kadar güçlü değil demek istiyor.Oden > 9 kın
9 kından 4ü için YC2 seviyesi filan deniyodu devamında 5 kişi daha var. Buna rağmen bir Oden etmiyorlar. Bu Odenin güç seviyesi neydi ya??