Şaka yapıyorum kızma hemenHa şöyle
Hakaret sayarım Önceki bölümün spoilerında konuşmuştuk ne çabuk unuttun? Spoiler konularına yazarım ama ilgimi çekmeyen bölümler olduğu zaman az yorum atarım.
Şaka yapıyorum kızma hemenHa şöyle
Hakaret sayarım Önceki bölümün spoilerında konuşmuştuk ne çabuk unuttun? Spoiler konularına yazarım ama ilgimi çekmeyen bölümler olduğu zaman az yorum atarım.
Valla ben kendimi karstaki doktora emanet ederdim , kastamonundaki neşteri ayarsiz kullanabilirsonuç olarak kastamonu daha iyi bir de doğduğundan beri cerrahpaşalı luffy var işte...
Mülakatla atanacak Lütfüden iyidirKaydırma yapan Ace var
Aslında şu arcı baştan aşağı okumak lazım.Kim bilir o zaman anlayamadığımız ama şimdi heeeee diyeceğimiz neler vardır
Bugün insan modum açık. Sopa yanımda bekliyorum. Şakalara karşı hazırlıklıyımŞaka yapıyorum kızma hemen
Sende haklısın. @Alpamis 2 haftalık ban yedi sonuçta.Sanjicilere de bulaşmayacaksak taş mı yiyek
Karstaki seni kurbanlık gibi kesmez umarım...Valla ben kendimi karstaki doktora emanet ederdim , kastamonundaki neşteri ayarsiz kullanabilir
ben kaidoyu çizemezler demedim ki çizebilmelerine okeyim. 1 vuruşla 2 kişiyi tekleyen bir adam nasıl olur da yenilir? plot armor olmadan olmaz o işler ki Oda plot armor verecekse luffye verir. o yüzden kınlar kaidoyu alamazlar. seri normal bir seri olsa tamam ama normal bir seri değil one piece.Ben bulurum.kaido ilk bakista herkesi teklesin,luffy gelip kahraman olsun.bundan daha mantikli bir senaryo olurdu.
Kinlarin kaiodaya karsi duruslari tam kivaminda gidiyor.en basindan da oyle.adam tanri sanki,9 wano savascisi birlesip cizik atamayacaksa,ne anladik bu isten.
Bir kisi kuuuya bir tas atiyor.millet pesinden atliyor.az anlayarak okumaya calisan kisi zaten bu kadar elestiri yapmaz.
Var.Mangada da var mı bu sahne tam hatırlamıyorum ama Kinemon ejderhayı tekmeliyor falan videonun sonları şimdi daha anlamlı
Erzurumda bir gün üç sarhoş adam, birine çarpar. Sonra çarptıkları adam anlayışlı biri olmasına rağmen tuttururlar "döğüşeceğık" diye. Adam bakmış kurtuluş yok "ne biçim delikanlısınız üçe bir geliyorsunuz" demiş ve zoruna giden sarhoşlardan biri "İlhami geç karşıya döğüşeceğık" demiş. "Oden olsa böyle yapardı desek" karşıya geçer yani senin İlhami de, zor değil.benimki lütfücü ya babasını gebertçek inş