Yav bırak kıvırmayı. Aldı demesi için öldürmesi gerekiyormuş hahahaha. Tek attıktan sonra ölmüş ölmemiş çok da önemli değilaldı demesi için öldürmesi lazım bence kaido hala öyle bir vasfı olduğunu gösteremiyor. anca devirdi diyebiliriz
Yav bırak kıvırmayı. Aldı demesi için öldürmesi gerekiyormuş hahahaha. Tek attıktan sonra ölmüş ölmemiş çok da önemli değilaldı demesi için öldürmesi lazım bence kaido hala öyle bir vasfı olduğunu gösteremiyor. anca devirdi diyebiliriz
Kyros'un Diamante'yi öldürmediği evrende ölüm beklemiyorum böyle bir dövüşte.aldı demesi için öldürmesi lazım bence kaido hala öyle bir vasfı olduğunu gösteremiyor. anca devirdi diyebiliriz
koskoca yonkou adam öldüremiyo işte... dalga konusuYav bırak kıvırmayı. Aldı demesi için öldürmesi gerekiyormuş hahahaha. Tek attıktan sonra ölmüş ölmemiş çok da önemli değil
Ki Diamante sırf ağzının şekli için bile öldürülebilirdi, gevşek ağızlı herif! :/Kyros'un Diamante'yi öldürmediği evrende ölüm beklemiyorum böyle bir dövüşte.
Orasını ben de bilmiyorum. Ne desem boş şimdi.ejderhaya dönüşmek işine yaramıyorsa neden böyle savaşıyor diyorum. belki ejderha olmak one piece evreninde modadır o da ayak uyduruyodur
Hadi, hadi...koskoca yonkou adam öldüremiyo işte... dalga konusu
Sanji'nin ayağını mı ısırsın, ne yapsın? Adamın sadece kafası var.
Sanji , Kin'emona Kaidodan daha fazla hasar vermiş zamanında.
Sanji>Kaido demek için hala geç değil.Sonra forumda "ben demiştim" dersiniz..
Adada 7 süpernova var :'DAdada 2 yonkou 5 kötü nesil bir sürü sağ kol var ve sen birileri gelsin istiyorsun.Im dışında kimsenin gelişi şaşırtmaz beni.
ben kaido seviyorum zaten ama uğraşmak hoşuma gidiyorHadi, hadi...