Mantıklı.Yamato için bir ayrıcalık yapabilir. Hem o da yeşil.
Mantıklı.Yamato için bir ayrıcalık yapabilir. Hem o da yeşil.
Uçları pırasaYeşil mi? Luffy’le beraber yayınlanan kapak fotoğrafında beyaz saçları.
Vivi vasıfsızıyla aynı kefeye koyma YamatomuBeyaz,yeşil ve mavi... Zoro, Vivi ne ararsan var. Bir tek ateşli idealizmi eksik.
Karşı cinsin ve uzun saçlı erkeklerin saç uçlarına bakamıyorum uzun saç uçlarına bakma fobim var. Yamato’nun kafasının tepesi beyaz işte.Uçları pırasa
Sahibe Vivi kadar güzel olsa Yamato’ya sallamazdım. Vivi’nin yerleri silmesi gibi kapak gelmez Yamato’dan...Beyaz,yeşil ve mavi... Zoro, Vivi ne ararsan var. Bir tek ateşli idealizmi eksik.
NeKarşı cinsin ve uzun saçlı erkeklerin saç uçlarına bakamıyorum uzun saç uçlarına bakma fobim var. Yamato’nun kafasının tepesi beyaz işte.
Oden, kasedeki mavi ejderha, saçlarının ucu mavi olan Yamato... @Yubashiri-sama @Aiden Zoro, Yamato'yu hüpletecek mi demek istemiş?Izo büyük bir savaşın ortasında savaş bilinçsizliğinin verdiği etkiyle tepkisiz bir şekilde duruyordur.
Bir anda arkasından değişik bir ses gelir..
**FÜÜÜFFFFFFLŞLŞLŞ FÜÜÜÜFFLŞLŞLŞ**
Izo bu sesle kendine gelir.Bu sesin ne olabileceğine dair kafasında tasarılar ortaya koyar.Savaşın verdiği psikolojiyle hep kötü tasarılar aklına gelir.Yavaş yavaş arkasına döner
ve gördüğü şey adeta onu şok eder....
Evet , gördüğü şey görgüsüzce Oden vakumlayan Zoro'dur...
Kasesine bakar ve ejderha silüetini görür ve der ki
''Kesinlikle bu adam Kaido'yu kesecek çünkü kasesinde ejderha var.Ejderyalı kaseden oden yediğine göre oldukça güçlü olmalı...''
İyice youtuber dissleri atmaya başlamışsınIzo büyük bir savaşın ortasında savaş bilinçsizliğinin verdiği etkiyle tepkisiz bir şekilde duruyordur.
Bir anda arkasından değişik bir ses gelir..
**FÜÜÜFFFFFFLŞLŞLŞ FÜÜÜÜFFLŞLŞLŞ**
Izo bu sesle kendine gelir.Bu sesin ne olabileceğine dair kafasında tasarılar ortaya koyar.Savaşın verdiği psikolojiyle hep kötü tasarılar aklına gelir.Yavaş yavaş arkasına döner
ve gördüğü şey adeta onu şok eder....
Evet , gördüğü şey görgüsüzce Oden vakumlayan Zoro'dur...
Kasesine bakar ve ejderha silüetini görür ve der ki
''Kesinlikle bu adam Kaido'yu kesecek çünkü kasesinde ejderha var.Ejderyalı kaseden oden yediğine göre oldukça güçlü olmalı...''