Orta olması lazm rövaşata icin ben bi orta görmüyorum ama neyse dediğin gibi ciddiye almaya gerek yok.İnsanlar bu tarz şeyler yazarken ciddi değil sadece hazır orta gelmişken rövaşata atıyorlar zevkine
Orta olması lazm rövaşata icin ben bi orta görmüyorum ama neyse dediğin gibi ciddiye almaya gerek yok.İnsanlar bu tarz şeyler yazarken ciddi değil sadece hazır orta gelmişken rövaşata atıyorlar zevkine
Hem ne kadarının bayılacağı belirsiz hem de enerjisini koruması lazım. Bizimkilerin en azından bunun bilincinde olması güzel hani biliyorlar ki biz bir bok yedik bu düşmanlar haddimiz değil ama milleti mağdur edecek insanlar da değiliz en azından tedbirimizi alalım.Plot armor ne demek bilinmiyor galiba.
Belki de doğru olan budur da. Luffy'de krla haki yok muydu? Balık-adam adasında bile binlerce kişiyi bayılttı. Böyle zamanlarda Oda2nın bu güçleri kullandırmaması hiç hoşuma gitmiyor. :/
Gifters dövecek diye enerjisinin gitmesinden korkuyorlar. asdasdas
cevap verdin bende yanıt verdim bir şeyi kişıseleştirmiyorum neyse uzatmanın manası yok.Ya sana ne güzel kardeşim istediğim karaktere gömerim seni alakadar etmez bu durum hadi işine bak mangayı yorumla kişisel tartışmaya çevirme durumu.
Dostum bir ressam geyiği vardır hani resim çizer sonra 20 yıl + 2 saatin sonucu o der falan. Zoro da öyle. Düştüğü her zor durum binlerce fan yorumu + 1 - 2 panel şeklinde değerlendirilir o yüzden.Orta olması lazm rövaşata icin ben bi orta görmüyorum ama neyse dediğin gibi ciddiye almaya gerek yok.
Sadece bize değil rakiplere de aynı goy goy. Geçen bahsetmiştim Mom death or live dese Wano'nun yarısı gitti.Belki de doğru olan budur da. Luffy'de krla haki yok muydu? Balık-adam adasında bile binlerce kişiyi bayılttı. Böyle zamanlarda Oda2nın bu güçleri kullandırmaması hiç hoşuma gitmiyor. :/
Bu güjleri sakınma olayı Oda Katsayısı diye geçiyor. Katsayının kurbanı olan karakterin allax yardımcısı olsun.Sadece bize değil rakiplere de aynı goy goy. Geçen bahsetmiştim Mom death or live dese Wano'nun yarısı gitti.
Bebeğin kıvamına göre orta pişmiş olacak o zaman beğenirim.Sanji bi bebeği pişirmeden yese gene de beğeneceksin, üstüne güzel aşçı diyeceksin, ben bundan emin oldum artık
Dövüş yarım kaldı ?Siz ağlamaya devam edin Yamato vs Sasaki kısa zamanda başlar. Sahne benim sahnem ?