Ya da belki Zoro daha kılıcı düzgün tutamıyo tekte öldüremez beni bari ölceksem acısız anında öldürebilecek birinin yanına gideyim demiştir :d@Yamato Nasıl bi can korkusuyla kaçmışsa artık :d Zoro karşısında hayatta kalamayacağını anlayıp Yamato'ya sarmış
Adam bitik durumdaydı o sıra, zihinsel ve fiziksel sıkıntıları olduğu aşikar. Gücünden fazla eksilmedi desek bile bu adamında Zoro’yu yendiğini unutmamak lazım. Öyle çok temiz bir zafer değildi. Zorocular da açlık olayını savunmuşlardır eminim. Çok farklı bir klasmana koymayın kendinizi :dSmile yedirmelerinin nasıl bir eksisi var açıklarsan fark edebilir bir şeyler benim için.
Adamın fiziksel ve zihinsel sorunları var dendi ama öyle bir sorunu görülmedi eğer görüldüyse at göster kabul ederiz yanı sıkıntı yok. Apo ile karşılaştıklarında bizim saflara aklı o veriyordu hatta.
Doğru söylemiş. Chopper bandajlarla kurtardı herkesi.
Kral o sıra işkence modundaymış demek ki :dYa da belki Zoro daha kılıcı düzgün tutamıyo tekte öldüremez beni bari ölceksem acısız anında öldürebilecek birinin yanına gideyim demiştir :d
bu çok iyi olmuş dd
Kral o sırada kılıcı tutamıyomuş demek ki :dKral o sıra işkence modundaymış demek ki :d