Adam Wano'ya girdiğinden beri 3 tane süpernova ile karşılaştı, birine tek attı. Daha ne yapsın? Mama'yımı biçsin, Kaido'yamı tek atsın?Wano’da şov yapması beklenen adam halen bön bön bakmaktan başka bir şey yapmıyorsa bu daha komik bir durumdur :d
Böyle diye diye iki sene geçti be xdO arc daha bitmedi yaw.. Bakarsın Kaido'nun Sake krizi çıkar en kötü sake yapar böyle avuturuz.... xd
Tamam farketmez Kaido'nun gördüğü son defile olacak.2020 sonbahar avunma kreasyonunuz bu mu
Wano 2023 veya Wano Zoro'nun arcı olacak gibi avunmalar daha kaliteliydi bence.
Çırpınırdı Janji beğimiz, Jimbei önündekilere teeeeeek attığında2020 sonbahar avunma kreasyonunuz bu mu
Wano 2023 veya Wano Zoro'nun arcı olacak gibi avunmalar daha kaliteliydi bence.
King’i parçalayıp üstüne Kaido’ya hasar versin diyen ben değilim yalnız. Sen öyle beklentilere girmediysen üstüne alınma ama çok daha fazla şey bekleyen var arc başladığından beri.Adam Wano'ya girdiğinden beri 3 tane süpernova ile karşılaştı, birine tek attı. Daha ne yapsın? Mama'yımı biçsin, Kaido'yamı tek atsın?
Beklenildiği gibi olgun adam Jimbei çocukça tartışmalara girmiyor Sanji ile.
Her haltı yedi bir kıskançlığı kalmıştı. Oda Sanji üzerinden yedi ölümcül günahı falan işliyor olsa gerek anlamadım gitti.Çırpınırdı Janji beğimiz, Jimbei önündekilere teeeeeek attığında
E az evvel hiç bir şey yapmadı diyordun? Diğerleri için de az bekle, onları da yapacak, şu ana kadar yaptıkları ısınma bile değil :dKing’i parçalayıp üstüne Kaido’ya hasar versin diyen ben değilim yalnız. Sen öyle beklentilere girmediysen üstüne alınma ama çok daha fazla şey bekleyen var arc başladığından beri.
Aynı tepkiyi bende verirdim, Sanji varken Jinbe haddini bilecekÇırpınırdı Janji beğimiz, Jimbei önündekilere teeeeeek attığında