Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 993 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spoiler çok belirsiz. Doğru düzgün bir şey anlaşılmıyor.

Özellikle Izo'yu şaşırtan bir şey olmuş gibi bir izlenimi var.
Onunla bağlantılı bir durum gibi. Ve pek lehine görünmüyor.

Luffy, Doflamingo'ya karşı sergilediği Gear 4 becerileriyle Cracker'a dahi üstünlük kuramadı yahu. Kataukuri vs Luffy dövüşü serideki en ciddi power-up'ın gerçekleştiği dövüş, daha önce bir teknik geliştirilip işler sıkıştığında devreye sokulmasından bahsetmiyorum, Luffy direkt olarak dövüş esnasında büyük bir gelişme yaşıyor.
Yukarıdaki resim foruma en fazla kez attığım manga sayfası herhalde. Bu sefer bulmam vakit aldı, bir yere kaydedeyim artık. Bu sahneye gelinene kadar ben de seri içten içe uzasın istediğim için tayfanın önemli power-up'lar almasına hep karşıydım ve yaşandığında canımı sıkardı. Ama bu sayfadaki Rayleigh'nin sözlerinden sonra bu iş artık One Piece evreni içinde de bir bağlama oturdu ve bu şekilde düşünmenin artık bir fayda sağlamayacağına, tayfanın basamakları ikişer üçer çıkacağıne kanaat getirdim. Yoksa Marineford'daki savaşta Luffy'den güçlü en az 50 kişi vardı da diyorum ya da Luffy'nin Whole Cake Island'a girdiğinde tam olarak Cracker kadar dahi güçlü olmadığını da belirttim az önce, yani tayfayı gereğinden fazla güçlü görecek son kişilerden biriyim. Ama serinin bu aşamalarında daha önce görmediğimiz düzeyde power-up'lar yolda, yapacak bir şey yok.
Suan mobildeyim yazim yanlislarina aldirma g4 dedigin olayda Crackera ustun olmadığı tek taraf suresi l,en guclu zirhli askerine tek bir kong gun ile tek atiyor kaidonun luffye attigi gibi, g4 crackerdan bir kac kat guclu kata ile denk bir seviye obence g4 un tek sikintisi suresi yani yakiti haki olan bir teknik ve crackerin sinirisz biskuvisine karsi sureli bir g4 ama o sureli g4 > cracker.

Son düzenleme:
Kaido tarafı tokatlamaya başlamış muhtemelen. Yani böyle olacağı belliydi. Daha çok ezilecekler muhtemelen Izo'nun yüz ifadesi pek iyi değil.

şaşırtabilecek okadar çok ihtimal varki birileri ölmüş tek yemiş olabilir devrimciler yada denizciler sahaya inmiş olabilir koca ana korsanları bir anda kitapdan vs çıkmış olabilir orochi bile dirilmiş olabilir tahmin etmesi gerçekten zor bir spoiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 30)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık