Kiku'nun kolu kesilmiş diyorsunuz ama yarıp geçmiş sanki, ölmese iyi :d
@Alpamis modu açayım.Er ya da geç olacaktı bu. Bir ümit olmamasını diledik ama...
Hayallerimi bozma be dns... umut fakirin ekmeğidirRüya dediğin 3-5 saniye olur sen 7/24 rüya görüyorsun yav.
Komik olsun diye yazmadım zaten, olacak olaylar silsilesini özet geçtimKomik değil.
1000. bölüme denk getirmeye çalışıyor işte. Alpamis mod güzelmiş.@Alpamis modu açayım.
Tamam Kaido kesildi biçildi ama Luffy de 7 kat koştu eşitledi, aynı oranda yıpranmışlar
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu çizimin ne anlama geldiğini hepimiz biliyoruz lanet olsun
Arkın sonunda ağzı yüzü dağılmış bir Kaido göreceğimiz için böyle anlık olaylarla mutlu olmanı hoş karşılıyorum. Nihai üzüntünden önce bu kadar mutluluğu hak ediyorsun.Komik olsun diye yazmadım zaten, olacak olaylar silsilesini özet geçtim
1000.bölüme denk getirmeye çalışıyorum yemini atıyor, denk getirmeyecek ama kafadan 5 bölüm daha maraton görürüz.1000. bölüme denk getirmeye çalışıyor işte. Alpamis mod güzelmiş.
Bence siz kaido sadece kolla yetinsin diye dua edin...Kopmuş bir uvuz gözükmüyor, hala bir umut var.