Queen zeki adam ama tipten kaybediyor .Buz mermileri güzel fikir
Ya da diyebiliriz ki anka meyvesi o kadar iyi ki belki en güçlü yumruklardan birisini yemesine rağmen hayatta kaldı. Marco maalesef gözümde biraz daha düştü bu meyveyle yonkouluk yarışına girmeliydi.Dediğin sahneye baktım da, Garp öyle bir geçirmiş ki, adamın anka formundan kan getirmiş. Kizaru'nun devasa saldırısı bile çizik bırakamamıştı. Marco değil de bir başkası yese bu yumruğu, derin bir uykuya yatardı muhtemelen.
yok be öldürmeye vuruyor bence garp , burgess ölse ölürdüYa da diyebiliriz ki anka meyvesi o kadar iyi ki belki en güçlü yumruklardan birisini yemesine rağmen hayatta kaldı. Marco maalesef gözümde biraz daha düştü bu meyveyle yonkouluk yarışına girmeliydi.
Orada anka formunda biri var. Garp basit bir yumrukla onu durdurmaya çalışmamıştır, iyi bir yumruk sallamıştıt ki anka formuna zarar vermiş. Akainu bile gördüğümüz kadarıyla garp kadar zarar veremedi. Karasakal olayı için yorumda bulunmuyorum çünkü onlar açısından herşey çok farklı ilerliyor ve bilgi seviyemiz çok düşük. Yoksa düz bakınca garp meyve yememiş biri karasakalı hallaç pamuğuna döndürmesi gerek.yok be öldürmeye vuruyor bence garp , burgess ölse ölürdü
bence de bazı şeyler seneryo için ilerliyorOrada anka formunda biri var. Garp basit bir yumrukla onu durdurmaya çalışmamıştır, iyi bir yumruk sallamıştıt ki anka formuna zarar vermiş. Akainu bile gördüğümüz kadarıyla garp kadar zarar veremedi. Karasakal olayı için yorumda bulunmuyorum çünkü onlar açısından herşey çok farklı ilerliyor ve bilgi seviyemiz çok düşük. Yoksa düz bakınca garp meyve yememiş biri karasakalı hallaç pamuğuna döndürmesi gerek.