Umuyorum ki öyledir.Spoiler kısırsa bölüm iyidir.
Umuyorum ki öyledir.Spoiler kısırsa bölüm iyidir.
Garp reisin kutsallara karşı bu kadar vurdumduymaz olmasına rağmen ses edilmemesinin tek sebebi yaptığı kahramanlıklardan ziyade denizcilerin karşılarında görmek istememeleridir . IM sama ve 5 ihtiyarın gücünü bilmiyorum ama Garp'ı karşılarına almak istemiyorlar belli kiGarpı mı devirir. Duymamış olayım.
Garp reisi seri sonu Luffy bile bir tarafından ter aka aka alır ancak bunun gibi çomarlar gitsinler taşlara yumruk atsınlar. Reis deniz taşlarını kürdan olarak kullanıyor sıradan taşları da bu çoluk çocuk için bıraktı.
Top Tier adamlarla savaşmak bir yana öldürmek bir yana.Garp reisin kutsallara karşı bu kadar vurdumduymaz olmasına rağmen ses edilmemesinin tek sebebi yaptığı kahramanlıklardan ziyade denizcilerin karşılarında görmek istememeleridir . IM sama ve 5 ihtiyarın gücünü bilmiyorum ama Garp'ı karşılarına almak istemiyorlar belli ki
Luffy gelecegi gorup teror estirebilir sikinti diger carlarda asil onlar ne yapacak.Luffy hasar verebilir artık ama tek yiyeceği gerçeğini değiştirmez bu. Kaidou luffynin hızına yetişip yakalayamazsa luffy iyi kötü bir şeyler yapar. İndiremezse de hırpalar ama g4 bitip hızı veya hakisi azaldığında kaido ne yapar onu bilemem.
Garp ve Sengoku'yu Teach ve yeni yetme ekibi karşılamıştı. Teach o ekibin çoğuna Ace ile savaşında arada kaynamama emri veriyordu. Kaido da işlenene kadar yüceydi, bu seride bir önceki çağda farkını ortaya koyan bi Roger var bi Newgate. İki kralın yokluğunda meydan kalacaksa varsın kalsın.Top Tier adamlarla savaşmak bir yana öldürmek bir yana.
Garp zirvede herhangi bir rakibi yok reisin. IM dışında seride ki hiç kimseye birebir de Garpa karşı şans vermem. IM de final boss olacak diye şansı var.