Tekrar bakınca odenin kılıçlarda haki basılı olmadığı görülüyor, kaydonun da henüz haki basmadığını hesaba katınca bu ikisi diğer op karakterlerinden açıkça daha üst level de gibi.
Tekrar bakınca odenin kılıçlarda haki basılı olmadığı görülüyor, kaydonun da henüz haki basmadığını hesaba katınca bu ikisi diğer op karakterlerinden açıkça daha üst level de gibi.
Na-Nani
Torappu hatsudo
Görünmez haki kullanıyor ikisi de. Koka yapnıyorlar.Tekrar bakınca odenin kılıçlarda haki basılı olmadığı görülüyor, kaydonun da henüz haki basmadığını hesaba katınca bu ikisi diğer op karakterlerinden açıkça daha üst level de gibi.
Ne alakası var ? Meyvesinin özelliği zaten bu ! Luffy tekniklerine isim koyarken ucunu zaten açık bırakmış .Basitçe hızlanmak (güçlenmek) için vites değiştirmek kadar doğal bir şey yok .Luffy adam dövemedikçe meyveye seviye mi atlacak hep böyle? Meyveyi alsan baya çöp... Usopp>Luffy.
Kaido bir şansı olduğunu bilse bırakıp gel dövüşelim diyebilirdi.Delikanlı olsaydı da salsaydı Oden'i, teke tek dövüşseydi. :/ Yalandan özür diliyor o kadın araya girdiği için.
Simdiki hali iyice ele ayaga dustu odenin adamlari tarafindan hirpalaniyor ki adamda ciddi ciddi oden travmasi var gercekten karsi karsiya gelseler kaidounun kalbi sıkısır.Ben şimdiki diyorum sen eskisinden bahsediyorsun yav Ayrıca şu teyzeyi araya katmayın artık.
Dostum ne olduki Derinlik olsun. Ne oldu. 1 kere karşılaştılar 1 kere çizdi. One piece de kürdan batması kadar etkisi olur bunun. Adam gibi Kaido vs Oden çizsin, Kaido ölmekten beter hale gelmiş olsun derimki ha adamın mazisi var etkileniyor.Oden'e karşı takıntısı Kaido'ya bir derinlik katıyor. Ne bekliyorsun ki? Böyle bir olay olmasın da Kaido Kınların hepsini teklesin, gram terlememiş ya da yaralanmamış olsun da enerji harcamış Luffy'yi karşısına tavuğa yem atar gibi atalım mı yani. Bu arc daha başlamadan önce bile Kaido'nun bir şekilde enerjisinin harcanması veya yaralanması sonucu alacağı handikaptan sonra Luffy ile karşı karşıya geleceği belliydi. En azından bunu karaktere bir derinlik, bir kişilik vererek kattı.