Yok Luffy de beyaza çevirmişti ama sarhoşluktan da olabilir.Gözü beyaza dönüyor demek nakavt oldu demek değil mi
Beckman kadar güçlü olamaz, derim. Aşağı yukarı yakınlardır ama. Orada Shanks'ın yaptığı da takılma bir nevi. Akran sayılırlar, küçüklükten vardır eşleşmeleri.Shanks gibi elit tayfa sahibi biri boş yere tayfasına davet etmez.Oradan bile belliydi ama adam Kizaru ile zaten yenişememişti.Gücü ortadaydı.
Benim merak ettiğim Beckman'dan güçlü diye mi tayfasına istiyordu acaba.Beckman Burgess gibi rolüne devam edebilirdi o konuda da sorun çıkmazdı.
KAido hala kendisine rakip olarak görüyor gibi. Oden büyük ihtimal Yonko seviyesinde ama amiral seviyesinden düşüktür.Ben Kaidoyu o dönem şimdiki gücünde görmediğim için Ödene yonkou diyemiyorum.Gerçi Oden aptallık konusunda yonkou seviyesi o ayrı
Altına etmezse olabilirdi.KAido hala kendisine rakip olarak görüyor gibi. Oden büyük ihtimal Yonko seviyesinde ama amiral seviyesinden düşüktür.
Law'ın planı iyiymiş, hakkını vermek gerek. Dof'un üzerine Kaido'yu salmaya çalışıyordu. Kin'emon falan bunu yapıyorsa Doflamingo, Kaido'yu kendi sopasının üstüne oturturmuş.
Amiral>yonkou mu diyosun?KAido hala kendisine rakip olarak görüyor gibi. Oden büyük ihtimal Yonko seviyesinde ama amiral seviyesinden düşüktür.
Law'ın planı iyiymiş, hakkını vermek gerek. Dof'un üzerine Kaido'yu salmaya çalışıyordu. Kin'emon falan bunu yapıyorsa Doflamingo, Kaido'yu kendi sopasının üstüne oturturmuş.
insan formuna girip hepsini teklemesi de yakındır.
Son sayfa bunun aynısıymış. Sadece Denjiro, Inu, Ashura ve Kinemon saldırıyor Oden yerine