Sakin olun ya uyanış boşuna mı gösterildi bir anda coşar asıl savaşta bunlar ısınma turları.Aynen. Meğer hala daha güçsüzmüş bu ezo.
Sakin olun ya uyanış boşuna mı gösterildi bir anda coşar asıl savaşta bunlar ısınma turları.Aynen. Meğer hala daha güçsüzmüş bu ezo.
Ryuu deniyor işte. Oden öğretmek istemiş, reddetmisler de öğrenmişler demek ki.ileriki bölümlerde buradan bir şey çıkar mı ?
Back to the present. Kinemon, Denjiro, Inuarashi and Ashura pull out 2 swords and do the "Oden Nitoryuu" pose. Then they all attack Kaidou together using "Togen Totsuka", strking Kaidou at exactly the same spot Oden did in the past.
Ben de sevdim. Dövüş anlatımı güzel duruyor.Bende sorun var galiba ben bölümü sevdim baya
Ryuu olmadan böyle dövüyorlarsa Ryuu açarlarsa sıkıntı usta.Ryuu deniyor işte. Oden öğretmek istemiş, reddetmisler de öğrenmişler demek ki.
2 kılıç stilini de öğrenmek istememişler onu yapıyorlar muhtemelen dediğin gibiRyuu deniyor işte. Oden öğretmek istemiş, reddetmisler de öğrenmişler demek ki.
Bölüm son zamanlardaki en güzel bölüm. Kaido seviciler ve 9 kın haterları ağlıyor şu an.Bende sorun var galiba ben bölümü sevdim baya