En son BM'nin elinde ruhunu teslim etmek üzereydi ama onu da hatırlatayım.BM'yi öttüren Nami, Ulti'den kaçıyor. Ulti > BM
En son BM'nin elinde ruhunu teslim etmek üzereydi ama onu da hatırlatayım.BM'yi öttüren Nami, Ulti'den kaçıyor. Ulti > BM
Karakterleri kendince gösteriyor. Orada Shinobu'yu kullandı.Bu Raizo tepe yok edilirken orada değil miydi? O zaman niye açmamış parşömeni? :/
Biliyorum yav. Benim Mom'a inancım var.En son BM'nin elinde ruhunu teslim etmek üzereydi ama onu da hatırlatayım.
Geçer zaten. Usopp-Nami-Chopper bunlar zayıf halka ne yapabilecekler?Kaidonun fizik güçten ibaret olmadığını elementsel teknikleri olduğunu gösteriyor mangaka. Ama yakın dövüşte ne olacak bakalım. 9 kın bizim tayfanın içinden geçer dediğimde gülmüşlerdi zamanında. Adamlar yonkounun içinden geçiyor.
Saçmalığın daniskası valla. Kaido deneme tahtası gibi oldu bunlar yüzünden :/Karakterleri kendince gösteriyor. Orada Shinobu'yu kullandı.
Biliyorum yav. Benim Mom'a inancım var.
Sebebi : Çünkü shichiler anlamsızca zayıf görülüyor.Law ve Doflamingo iki tane shichiye karşı o hallere düştü.Dokuz Kın'ın eleştiri alma sebebi tamamen Kin'emon'dur. Kin'emon; Law'a yenildi, Doflamingo'dan ayar yedi, Zoro'nun saldırısını ağzı açık izledi. Millet bunlara bakınca kalanına da çöptür diyor.