Silinmiş Üye
Wano bitince en iyi 3 arc içine girer buna eminim.Kaç bölüm oldu şu an ?
Wano gelmiş geçmiş en iyi arc.
80 küsür galibaWano bitince en iyi 3 arc içine girer buna eminim.Kaç bölüm oldu şu an ?
Arca dair en beğenilen olaylar arc dışında geçen muhabbetler zaten. İki ayrı arc gibi şahsen vsler dışında (Oda sıçmazsa) Wano övmem ben o fbleri ve arc dışı muhabbetleri ayırmadan genelleme yapamam bünyem kaldırmaz.
Forumda gömülmesine rağmen bence de serinin en iyi arclardan biri zaten Oden fbsi yeter
Bu şekilde Türkçe'ye çevrilir.Her fotoya tek tek tıklayıp bakınca kalite artıyor
Sen kınları sevmediğin için biraz daha sana zulüm gelcek. Ben Wanoya ve Canavar korsanlarına dair olan çoğu şeyi beğendim. Genelin aksine BM fanıyım bu yüzden arc benim hoşuma gidiyo. Ama karakterleri sevmeyen biri için çekilmezArca dair en beğenilen olaylar arc dışında geçen muhabbetler zaten. İki ayrı arc gibi şahsen vsler dışında (Oda sıçmazsa) Wano övmem ben o fbleri ve arc dışı muhabbetleri ayırmadan genelleme yapamam bünyem kaldırmaz.
Son zamanlarda "portakala dokundu!!! bu da ölecek o zaman." şeklinde yorumlar görüyorum sağda solda. Sanji de ölür mü acaba?Zoro'nun Kaido'yu kesmesi hayırlı olsun diyelim mi?