Valla bende Kiku'nun kaido'nun saldiri yi durdurmasini goremedim. Seride ciddiyet olmayinca okuyucu da odak vermek istemiyor :/Sen söyleyince dikkatli baktım anca gördüm. Hiç bahsetmeseymiş de olurmuş.
Valla bende Kiku'nun kaido'nun saldiri yi durdurmasini goremedim. Seride ciddiyet olmayinca okuyucu da odak vermek istemiyor :/Sen söyleyince dikkatli baktım anca gördüm. Hiç bahsetmeseymiş de olurmuş.
Resmi çeviri haricinde OP'u ingilizceye çeviren grup kimse dalga geçerek çeviri yapıyorlar. Kalitesizlik ondandır. Çeviri gruplarının üzerine çöktükleri günden beri seviye iyice düştü.Eyw ama çeviri leş çok göze batıyor.
İçeriğe bakmadım direkt gördüğüm gibi attım fikrim yok. Zaten korsan eng çevirisi bayağı rezalet bir de 2 tane dil değişince iyice batıyordur tahminimce.Eyw ama çeviri leş çok göze batıyor.
Baktılar tatlı kar var bu işte bitirdiler güzelim çevirmenleri, kendilerinden başka kimse para kazansın istemiyorlar.Resmi çeviri haricinde OP'u ingilizceye çeviren grup kimse dalga geçerek çeviri yapıyorlar. Kalitesizlik ondandır. Çeviri gruplarının üzerine çöktükleri günden beri seviye iyice düştü.
Seviyenin düşme sebebi ölü yiyicilerin olması. Önceden kaliteli iş yapan korsan çeviri ekipleri kapansa telif yese de biz ilgi görsek diye bekliyorlardı bu çeviriyi atan o güruh, ondan yani.Resmi çeviri haricinde OP'u ingilizceye çeviren grup kimse dalga geçerek çeviri yapıyorlar. Kalitesizlik ondandır. Çeviri gruplarının üzerine çöktükleri günden beri seviye iyice düştü.
Fena değil.Saçmalık açısından aynı ama bence bu daha görkemli.