Üye silindi 1004
Oda, Zoro fanlarının kalplerini kazanmaya çalışıyor. Canavar falan yetecek sanıyor millete.Bu arada Zoro'ya artık canavar denmesi pek heyecan yaratmıyor. Oda'ya zahmet olacak ama işlesin artık bu canavarlığı.
Oda, Zoro fanlarının kalplerini kazanmaya çalışıyor. Canavar falan yetecek sanıyor millete.Bu arada Zoro'ya artık canavar denmesi pek heyecan yaratmıyor. Oda'ya zahmet olacak ama işlesin artık bu canavarlığı.
Ne bekliyon, ne olmuş ta bekliyon ? Neyi bekliyon halla hallaHani resimler nerede kaldı? Uyuz oldum bugün beklemekten.
Şeytan lazım bize.Oda, Zoro fanlarının kalplerini kazanmaya çalışıyor. Canavar falan yetecek sanıyor millete.
Nami dese bir heyecan olurdu da çoluk çocuğun köyünü yok eden Drake olunca heyecan yapmıyor. :/Oda, Zoro fanlarının kalplerini kazanmaya çalışıyor. Canavar falan yetecek sanıyor millete.
Nami şekil duruşlu diyor ya, Nami ne dediğini bilmiyor boş ver onu.Nami dese bir heyecan olurdu da çoluk çocuğun köyünü yok eden Drake olunca heyecan yapmıyor. :/
Dediğim gibi Drake'in sucu yok. Tama o kadar meyve kullanıcısı delikanlı gibi teke tek dövüşe çıksaydı. Ayyy Ace gelecek demesi kolay... Yaslanmış başkalarına icraat bekliyor.Nami dese bir heyecan olurdu da çoluk çocuğun köyünü yok eden Drake olunca heyecan yapmıyor. :/
Bana Zoro lazım.Şeytan lazım bize.
Nami ne dediğini bilir. @Aiden demi?Nami şekil duruşlu diyor ya, Nami ne dediğini bilmiyor boş ver onu.
6 vs 1 atmış Tama... Daha ne yapmasını istiyorsun?Dediğim gibi Drake'in sucu yok. Tama o kadar meyve kullanıcısı delikanlı gibi teke tek dövüşe çıksaydı. Ayyy Ace gelecek demesi kolay... Yaslanmış başkalarına icraat bekliyor.
Aynen kanka aynennnn. Ace haki kesin kullanamiyordur. Aokiji falan da kullanmiyor. Hatta doff marinefordda haki bilmiyordu, crocodile'in kafasini kesemedi. Doffta 3d 2y'de bir hoca bulup haki kasmış. Sen gel jinbeiyle 5 gun carpis, whitebearddan hakili yumruklar ye onlarca defa tek atil dayaniklilik kas, bir tane troll gelsin ace haki bilmiyor desin. Bunun diger versiyonlari da ace dayaniksiz g4'un 1 vurusa pert olur diyenler. Adami ovmeyen kalmadi seri de hater ve trollrler hala utanmadan boyle yorumlar atiyorlar.Kinemon ezik değil. Acein antisi gibi bir şey. Hiken, entei, ateş mızrak vs kinemona sökmez. Ayrıca ace haki kullanamıyor, gözlem ve koka kullanamıyor sadece ateş logiası. Kinemon hem ateşi hakisiz kesiyor, hem de 2 haki sahibi. Acein çoğu saldırısını gözlem ile sezip durdurur zaten. Ace daha ne olduğunu anlamadan pert.
Çok kötü de olsa görmeyince rahat edemiyorum.Ne bekliyon, ne olmuş ta bekliyon ? Neyi bekliyon halla halla
Bir saksı kaptanımız var bir de Zurna'ya iki kişi dalan Krallar var o kadar
Not: Ben saksı değilim.
Ben şahsen bir tek Luffy'i merak ediyorum ciddiye alınmayınca yüzünü buruşturdu mu acaba KaptanÇok kötü de olsa görmeyince rahat edemiyorum.