Shanks, BMye tek atçak? HAHAHAHHAHH güleyim bariShanks bu bunağa tek atıp yoluna devam eder. Umarım bu arc Bm geberir. Kaido'dan daha çok istiyorum ölmesini.
Bu arada şuanda Wanoda BMyi devirebilcek bi güç yok. Hayal dünyasından çıkmak lazım
Shanks, BMye tek atçak? HAHAHAHHAHH güleyim bariShanks bu bunağa tek atıp yoluna devam eder. Umarım bu arc Bm geberir. Kaido'dan daha çok istiyorum ölmesini.
Bu ne şimdiShanks bu bunağa tek atıp yoluna devam eder. Umarım bu arc Bm geberir. Kaido'dan daha çok istiyorum ölmesini.
Hayal gücü aldırma senBu ne şimdi
Shanks demek Mihawk demek Mihawk demek Zoro demek. xdShanks, BMye tek atçak? HAHAHAHHAHH güleyim bari
Bu arada şuanda Wanoda BMyi devirebilcek bi güç yok. Hayal dünyasından çıkmak lazım
KAHKAHA ATTIM Shanks=Zoro=PicaShanks demek Mihawk demek Mihawk demek Zoro demek. xd
Zoro>Şanks>Pica>MagellanKAHKAHA ATTIM Shanks=Zoro=Pica
Kan dökülse ne dökülmese ne. Mihawkçılar bitmiş olcak...Shanks'ın Mihawk'tan güçlü olduğu anlaşıldığı zaman büyük kan dökülecek burda.
Doğrusu bu...Zoro=Şanks=Pica=Magellan=Mihawk
Mihawk fanlarının dökülcek zaten .d Ha pardon onlar ölümsüzdü değil mi vampir fanları sonuçta xdKan dökülse ne dökülmese ne. Mihawkçılar bitmiş olcak...