çok teşekkürler bunu sabah okumuştum. birkaç ayrıntılı yorum okuyunca şaşırdım sadeceSpoile geldi. Zoro vs Xdrake olmuş. Sonra ikisi apooya dalmış. Jack de yenilmiş. Kaido ateş fırlatmış kinemon kesmiş.
çok teşekkürler bunu sabah okumuştum. birkaç ayrıntılı yorum okuyunca şaşırdım sadeceSpoile geldi. Zoro vs Xdrake olmuş. Sonra ikisi apooya dalmış. Jack de yenilmiş. Kaido ateş fırlatmış kinemon kesmiş.
Eğer hancock'u da coby'e yedirirse bende senin takımdan olucam. Beraber kadın hakları falan savunuruz.Ama öyle baksana Yonkou diye bir arc boyunca övgüler dizdiği kadını göründüğü andan itibaren komedi unsuru olarak kullanıyor var mı böyle başka bir yonkou
evet karakterinden dolayı olabilir ancak şöyle ciddi birkaç vahşet sahnesi çizse yeterdi benim için
Ayar olması normal ikiside Sanji'yi yenemiyor sonuçtaKendisi de Sanji'ye ayar olan Drake'in ilerleyen bölümlerde Zoro ile iyi anlaşacağını düşünüyorum.Bakalım.
Zoro ve Tayfanın geri kalanı benim bildiğim kadarıyla Drake'nin Tama'nın köyüne yaptıklarını bilmiyorlar buna rağmen karşı çıkıyorlar güvenemediklerinden galiba, Luffy ise Tama'nın köyüne ne yaptığını biliyor ama Coby olayından güveniyor.Spoile geldi. Zoro vs Xdrake olmuş. Sonra ikisi apooya dalmış. Jack de yenilmiş. Kaido ateş fırlatmış kinemon kesmiş.
Hayır,Cuma günü fan çevirisi Pazartesi günü resmi çeviri yayınlanacak.yeni bölüm yayınlandı mı ya? yorumardan hiçbir şey anlamıyorum. okuduysanız link paylaşır mısınız lütfen
Playstation evreninde olabilir op evreninde değil.Ayar olması normal ikiside Sanji'yi yenemiyor sonuçta
One piece denen mangada Drake Sanji'ye üstünlük kurabilmiş değil.King'le ısınan adam yarar Drake'i.Playstation evreninde olabilir op evreninde değil.
Nasıl kuramadı ya üstünlük :TOne piece denen mangada Drake Sanji'ye üstünlük kurabilmiş değil.King'le ısınan adam yarar Drake'i.
Ne yaptı da kurdu ? Kuyruğuyla vurdu sadece.Suit Sanji'den bahsediyorum ben.King'in delemediği hani.Nasıl kuramadı ya üstünlük :T