Bırakmıyoruz hadi bakalım.Bırakın dövüşü adam akıllı hikaye çizsin adam. Yarattığı gizemleri açıklasın. Ne bu dövüş sevdası.
Bırakmıyoruz hadi bakalım.Bırakın dövüşü adam akıllı hikaye çizsin adam. Yarattığı gizemleri açıklasın. Ne bu dövüş sevdası.
Çizmiyor adam hadi bakalım. Tüm dövüşler off-panel bundan sonra. Ne yapabileceksiniz ki? :dBırakmıyoruz hadi bakalım.
Yav dövüş sevdalısı değiliz yanlış anlaşılıyoruz, sorun adamın hiç dövüş çizmemesi 10 yıldır hala karakterleri Enies lobyle tierliyoruz.Bırakın dövüşü adam akıllı hikaye çizsin adam. Yarattığı gizemleri açıklasın. Ne bu dövüş sevdası.
Hayır dövüş sevdanızı bırakın diyorsun sen bize, Oda'nın çizip çizmemesinden ayrı bir konu bu, ne diye bırakıyormuşuz arkadaş seviyorum ben bu serinin dövüşlerini.Çizmiyor adam hadi bakalım. Tüm dövüşler off-panel bundan sonra. Ne yapabileceksiniz ki? :d
Cidden benim için sorun değil bu durum. Ben dövüş kıyası yapmayı da sevmiyorum. Hikaye aksın yeter benim için. Ben de saçma saçma hikaye uzatmalarına, geri sayımlara ve engellere gıcık oluyorum. Onlar olmayacaksa dövüşmeseler de olur benim için.Yav dövüş sevdalısı değiliz yanlış anlaşılıyoruz, sorun adamın hiç dövüş çizmemesi 10 yıldır hala karakterleri Enies lobyle tierliyoruz.
Sevin o zaman ne diyeyim. İyi sevmeler.Hayır dövüş sevdanızı bırakın diyorsun sen bize, Oda'nın çizip çizmemesinden ayrı bir konu bu, ne diye bırakıyormuşuz arkadaş seviyorum ben bu serinin dövüşlerini.
A.K.A Zurnacı "Tek kişilik müzik grubu."Bu adamın rütbesi de yok. Çok garip. Ne f6 ne yıkımcı ne numbers
Çok doğru. Dava falan yemezsin umarım karikatür kullandın diye. ?