Bakalım Zoro kulağının yönünü bulabilecek miZoro kapa çeneni salak, sen bu işi beceremezsin demiştir
Bakalım Zoro kulağının yönünü bulabilecek miZoro kapa çeneni salak, sen bu işi beceremezsin demiştir
Jinbe, Yamato, Drake, Law, Zoro, Sanji ve Kid yemin ediyorum Kucaklar Ligi gibi ortalık.Hayır bu sefer kucakta çok... yanlışlıkla kendinden yardım isteyen Drake’nin kucağına düşüp rezil de olabilirdi yani... jsjsjjsj
Şerefinin haysiyetinin, yönünü bulamayıp biz korsanık pampa demesin de gerisi önemli değilBakalım Zoro kulağının yönünü bulabilecek mi
"2 Yonkou ile başa çıkamayız Ruffy"Şerefinin haysiyetinin, yönünü bulamayıp biz korsanık pampa demesin de gerisi önemli değil
Orada ki En yeni kucak Drake’in... hemen o tarafa doğru KO olup düşerdi muhtemelen Luffy... Çünkü yeni kucaklar denemeyi sever kendisi...Jinbe, Yamato, Drake, Law, Zoro, Sanji ve Kid yemin ediyorum Kucaklar Ligi gibi ortalık.
Meğer bir Apoo ile başa çıkamıyor."2 Yonkou ile başa çıkamayız Ruffy"
Kucak konusunda Jinbe baya iyidir iki arc boyunca aralıksız kucakladı. Zoro ondan sonra gelir kritik anlarda çok teknik kucaklıyor Apoo örneği gibi. Kesildiği halde kucakladı. Drake bu ikili arasında varlık gösterebilir mi? Emin değilim.Orada ki En yeni kucak Drake’in... hemen o tarafa doğru KO olup düşerdi muhtemelen Luffy... Çünkü yeni kucaklar denemeyi sever kendisi...
Alakaya maydanoz"2 Yonkou ile başa çıkamayız Ruffy"
Kesinlikle Kimse Zoro gibi kucaklayamaz... dediğin gibi Jinbe de iyi idmanlı yani... ama Drake de yeni bir tat... Hele bir de Hybrid formunda kucaklarsa, Luffy’nin keyfine diyecek yok bence...Kucak konusunda Jinbe baya iyidir iki arc boyunca aralıksız kucakladı. Zoro ondan sonra gelir kritik anlarda çok teknik kucaklıyor Apoo örneği gibi. Kesildiği halde kucakladı. Drake bu ikili arasında varlık gösterebilir mi? Emin değilim.