Atmayın kardeşim şöyle sahneler ya hüzünleniyoruz.
Atmayın kardeşim şöyle sahneler ya hüzünleniyoruz.
Arc zaten fan yapımı gibi duruyor.Pardon fan yapımı daha güzel olurdu.Inu ve Neko’nun sulong formlarını fazla beğenmedim. Fan yapımı gibi duruyor resmen.
Evet boşa tartışıyorsunuz herkes en iyisinin jinbe olduğunu bilirOda iyice çorba etti her şeyi, çok rahat takılıyor bu ara, en azından bizim has üçlüyü görmek güzel. Adamdır 3 üde, forumda sürekli luffyci, zorocu, sanjici olarak ayrı kitleler olsada, beyler şunu anlayın bu 3lü gerektiğinde birbirleri için canlarını verirler boşa tartışıyorsunuz.
Kaido güç takıntılı. Birisi anca zorlu rakipler hatta ölüm kalım anında güçlenir. Kaido güçlenmesine izin verdi. Öldürülecek hale gelince de korudu. Doğru olanı yaptı.Rezil bölümdü. O kadar zarar verilemeyen , havada, karada ve denizdeki en güçlü varlık ne hallere düştü
Koca X-Drake VS Who's Who & Queen & Hawkins off panel Nasıl bunlar bir araya geldiler belirsiz. Kaido, Jack için "O benim has adamım ona yaptıklarınızı oturup izleyecek değilim" çekiyor. İyi de adam 3 sayıdır oturup izliyor. Yani, Oda ne yaptığını bilmiyor bence artık.Serbest stil takılıyor
Kaido'nun tayfayı nasıl kurduğu fbsi gelirse bu King'in olduğu bir bölümde olur.Tayfasına ilk katılan adamın King olduğu bariz benim için.Etkileyiciydi cidden. Kaido’nun en iyi sahnelerinden biri oldu. Bu Jack büyük ihtimalle geri dönecek aksiyona. Kaido ve tayfasının flashbacki ne zaman başlayacak acaba.
Dostum bu Jack sana ne yaptı? Topunu mu patlattı? Misketlerine mi el koydu? Öğretmene mi şikayet etti? Nedir bu Jack nefretinin arka planı? Hiç yorulmadan günde 50 tane "lanet olsun sana Jack" tadında mesaj atıyorsun. Dök içini rahatla. Hakikaten merak ettim.Adamı dövüp poşet gibi kenara atmışlar.Ölümcül dövüş tamam da Jack için böyle sadece xd.Dof da daha güçlü döner o zaman Rosa'daki halinden.