Yok ya Linlin'in ruh hastalığı tartışmasız zirveye çıktı artık. Orada Linlin olsa Jack'i bir güzel kalaylardı yenildi diye sonra da yerine Who's Who'yu falan atardı direk.İkiside aynı ruh hastası pek bir fark yok
Yok ya Linlin'in ruh hastalığı tartışmasız zirveye çıktı artık. Orada Linlin olsa Jack'i bir güzel kalaylardı yenildi diye sonra da yerine Who's Who'yu falan atardı direk.İkiside aynı ruh hastası pek bir fark yok
Katakuri'ye de bir sahnede benzer bir tehdit savurmuştu diye hatırlıyorum.Linlin'in öldürmekle tehdit ettiği Perospero değil miydi Başka bir oğlunun da yıllarını almıştı galiba ruh hastası.
Sen kimsin beni korumaya çalışıyorsun diyordu.Ondan önce de ne olduğunu soruyordu bipolar.Katakuri'ye de bir sahnede benzer bir tehdit savurmuştu diye hatırlıyorum.
Aynı olayı Zoro vs. Mihawk'ta gördük aslında. Şaşılacak bir şey değil bence.Kendi adamına *ölünce* sahip çıkıyor.
Adam 4-5 bölümdür odun gibi izliyor savaşı.
Kaido , tüm skilleri TF'de cooldown'a girmiş çar gibi yani şu an.CD'si sıfırlandı şimdi tüm skillere basacak.
Hala vermez, yapmaz diye yorumlar var. Adamlar Luffy için kim ölecek diye dövüştüler taa Thriller Bark'ta. Ne Zoro ne Luffy yada tayfadaki herhangi bir karakter bir diğeri için gönül rahatlığıyla hayatını verir.Ciddiye dahi alınmaz o tarz şu şunu yapmaz yorumları.
Fikrini beğenmedikleri için aptal kaptan diyorlar. :/Zoro,Frankie ve Jimbe Luffy'e aptal mı diyor anlamadım ? Biri aydınlatabilir mi ?
Yalnız Zoro vs Mihawk bir duelloydu ,savaş değildiAynı olayı Zoro vs. Mihawk'ta gördük aslında. Şaşılacak bir şey değil bence.
Bu doğru. Kaido belki izlemeyi seviyordur o zaman.Yalnız Zoro vs Mihawk bir duelloydu ,savaş değildi