Bölüm yıldızı Apoo'dur net
Kensi birliğine bağlılığı üzüntüden ağlması 3 süpernova ve Sanjiye tek dalması felan.
Kensi birliğine bağlılığı üzüntüden ağlması 3 süpernova ve Sanjiye tek dalması felan.
Yanko kesmenin yanına bile yaklaşamayacak bir olay. Kin'emon vs Akainu konusu açıyor forumlarda millet... Hey yavrum hey hey.Bölüm yıldızı Apoo'dur net
Oda'nın her Arc Kyros Pedro vs.çıkardığı eleman işte ilerde bi bakmışsın Rockstar denilen adam ileri görüş hakisi master yapmış geleceği 4 sn görüyor.vay Rockstar vs Kizaru açalım derler.Yanko kesmenin yanına bile yaklaşamayacak bir olay. Kin'emon vs Akainu konusu açıyor forumlarda millet... Hey yavrum hey hey.
Ben oradan okudum ama reklam engelleyici vardı görmedim. Opera kullanabilirsiniz mobilde orada da var reklam engelleyici.Yanlışlıkla mangafreak linkine tıklamayın. Sayfada nereye dokunsan saçma sapan reklam sitelerine yönlendiriyor.
Yapar, Kaido diyor ki yaralarını iyileştir ve geri gel.Bu savaş sonunda yaraları iyileşmiş kendini bir haki'de geliştirmiş Jack gorurmuyuz adam iyi savaştı öyle bir güzellik yapar mı Jack'e.
Bu arktan sonra finale girmiyor muyuz?Jack yeni Kaido olur belki. King, Queen, Kaido ölür. Jack kaçar güçlenir. Son adalara doğru tekrar görürüz