Luffy'nin gelişinin haberini alan Law :dLuffy gelene kadar Kaido kimseden haberdar değildi.
Hımm o detayı hatırlamıyordum.Eğer ay sonuna kadarsa başka birisi olabilir.Ama ay sonuna kadar kalırsan diyordu. Bence şu anki dilimi de kapsıyordur.
Luffy'nin gelişinin haberini alan Law :dLuffy gelene kadar Kaido kimseden haberdar değildi.
Hımm o detayı hatırlamıyordum.Eğer ay sonuna kadarsa başka birisi olabilir.Ama ay sonuna kadar kalırsan diyordu. Bence şu anki dilimi de kapsıyordur.
Tamam tamam Law ölmez... en iyi 4 novadan biri seri sonunu görürGidiyom ben olursa gerçekten gideceğim.
Tam tersi. Kaido'ya kafa tutacak kadar akılsız olan marimonun hayat puanları onlarYüzde bir olan kişi muhtemelen Kaido... Çünkü artık Zoro da onu hedefliyor...
Zoro’nun karşılaşcağı bir adam var... p gün gelene kadar ölümün kendisi bile canını alamaz... jsjsjTam tersi. Kaido'ya kafa tutacak kadar akılsız olan marimonun hayat puanları onlar
İşte buZoro’nun karşılaşcağı bir adam var... p gün gelene kadar ölümün kendisi bile canını alamaz... jsjsj
Onun adı artık drakeoğlanDrakein hibrit formu çok havalı. Adam reis.