Yok la ben senin paylaştığını bilmiyordum.Yuh bana attı xd Orada yazılanı yazdım. Niye uyduriyim. Yalnız tam benim üstüme atmalik olay ha :d @Capori 'ye sor. Orada yazıyordu
Yok la ben senin paylaştığını bilmiyordum.
Senin spoiler dünyasında gizli bir gücün olduğunu düşünüyordum. Koreliymiş gibi Smoothie öven spoiler atıyorsun.
Reis senin tahminlerin niye hep böyle@Aiden uydurmuş tahminim.
Bir de Marco'yu bulaştırmışsın.
Len biliyon mu, hep aklımda da Smoothie vs Marco vardı, böyle ufak hype sahneleri. Bu spoyu atan koreli kişisi hanım ise ruh eşim olabilir :dBir de Marco'yu bulaştırmışsın.
Bir daha olmasın ayıp oluyor.
Inu nekoyu 2 hafta göstermemesini ben iğrenç buluyorum bide 2 bölüm öncesi tam dönüşmeleriyle bitmişken. Sanki adam araya 2 tane bomboş bölüm sıkıştırmış gibi, manga gibi haftalık okunan bi seride iki üç ay ilginç bişey olmaması beceriksizlik bile değil bariz kötü niyet bence.Oda Allah aşkına gizem kasma artık. Yemin ederim kusucam artık gizemden. Hala neden İnu vs Neko'yu silüet halinde gösterirsin ki, neden yani? Hayır bi bok açıkla üstüne gene gizem kasacaksan kas tiksindim ya. Bi de bilge kral çıktı vay anam vay.
Umarım kadındır. Smoothie gibi uzun bacaklı ve vasıfsız çocuklarınız olur ne güzel.Len biliyon mu, hep aklımda da Smoothie vs Marco vardı, böyle ufak hype sahneleri. Bu spoyu atan koreli kişisi hanım ise ruh eşim olabilir :d