Çalı zoro, havadaki king, köpek luffy kaidoya bakıyor, tuttuğu ise sanji bırak döveyim şunu kaptan diyorKim kimdir, yorumu size bırakıyorum.
![]()
Çalı zoro, havadaki king, köpek luffy kaidoya bakıyor, tuttuğu ise sanji bırak döveyim şunu kaptan diyorKim kimdir, yorumu size bırakıyorum.
![]()
King'de var yine hemen farkediyor nerdeyse Shino'yu.Queen ise sonradan anca farkına varıyor.Zamanında demiştim Queen'in k.hakisi ağır kötü diye.Katadan baska herkes gozlem fakiri![]()
oda acıkladı yazmış birisi 2,3 sayfa önceNereden çıktı bu drake türk muhabbeti? :/ Bi yerde buruna bak uyy karadeniz geyiği döndüydü ama.![]()
Yani forumda her yazılana inanırsak işin içinden çıkamayız.oda acıkladı yazmış birisi 2,3 sayfa önce
Yani forumda her yazılana inanırsak işin içinden çıkamayız.![]()
Kaynak attıktan sonra sıkıntı yok. Bu forumda Zoro kaidoya tek atcak da deniyor. :d![]()
X Drake
"Drake" redirects here.For the non-canon Marine, see Drake (Non-Canon). "Red Flag" X Drake (read as "Diez Drake") is the captain of theMarine Secret Special Unit SWORD.2 In order to go undercover as a pirate, he publicly defected from his position as rear admiral9 and founded the Drake Pirates.1...onepiece.fandom.com
Trivia/Sbs-Based Trivia'nın 6. Maddesini oku. Oda açıkladı diyoruz inanmıyorsunuz :/