Shimotsuki ZoriEğer bu muhabbet hata değilse ve ilk kez oluyorsa... bu arcın şerefine bir şeyler oluyor demektir...
Shimotsuki ZoriEğer bu muhabbet hata değilse ve ilk kez oluyorsa... bu arcın şerefine bir şeyler oluyor demektir...
Kendini şov zamanına da sakla diye söylüyorum.Yav kaç yıldır şu anı bekliyoruz, bırakında rahat rahay konuşalım jsjsjs
Şov zamanında bütün forum kılıçlarını çıkarıcakKendini şov zamanına da sakla diye söylüyorum.
Peki @Mr.Bushido saçını yeşile boyatması yok mu öyle bir şey olursa?Şov zamanında bütün forum kılıçlarını çıkarıcak
Sağa veya sola koyması sağ kollukla veya sol kollukla alakası yok. Ya çizim hatasıdır ya da bahsi geçen olaya göndermedir. Zira wanoda bir çok gönderme gördük. Kanjuro bile bir japon karakterine gönderme. Ejderha öyle. Hyorinin bilmem ne çalması, perde geçişleri, luffyi görünce robinin falan yüz ifadesi.Bakalım bi erken konuşmak olmaz.
Ryuma’nın torunu, Uşimaru’nuj oğlu...Shimotsuki Zori
O zamana çok fena bir enerji saklıyorum zaten...Kendini şov zamanına da sakla diye söylüyorum.
Asla..! O kadar da değil canım jsjsjs
Zoro sürpriz yumurta gibi her yerden çıkıyor. Sağı solu da belli değil o yüzden oda'nın tek koyması gereken yön power ?Zoro fanları biraz aç gözlü değil mi?
-haki olsun mu?
+koy
-tüm hakileri mi?
+koy işte
-kral haki vermiyorum ama
+koy güzel kardeşim, sharingan falan yok mu? az da ondan koy.
Neden 89 hmmm yoksa sen de mi?Uyuyup uyanıyorum muhabbet hala Zoro, yemek yiyorum Zoro, kitap okuyorum Zoro , tuvalete gidiyorum Zoro.
Alacağı 89 power upı alsında herkes rahatlasın.