Niye reyis yok mu bir susano falan? Ya da lazer göz.Ne alaka canım... bunlar olması gereken şeyler... Sharingan hariç :d
Niye reyis yok mu bir susano falan? Ya da lazer göz.Ne alaka canım... bunlar olması gereken şeyler... Sharingan hariç :d
Zaten bu şeytan/lanet işlerş üstünde çok durdu oda...Teoriyi şimdi uydurdum zaten benim gözümde lanet çıkacak nine sword olayı
Sanmam... daha iyisi olması lazım... bunlar yeterli değil... :dNiye reyis yok mu bir susano falan? Ya da lazer göz.
Gözünü bir açıyor man. sharingan... İki senede yolunu kaybetmiş Zoro kendini Konoha ormanlarında bulmuş ve Madara tarafından eğitilmiştir...Niye reyis yok mu bir susano falan? Ya da lazer göz.
Japonca telaffuzunda yok sanırım. Yani sonradan dile girmiş olan kelimelerde L olsa bile R'ye yakın okunuyor.L yok diye hatırlıyorum bunlarda. Luffy'e de Ruffy diyorlardı yanlış hatırlamıyorsam.
Müthiş. Bu Oda varya az değil.
Bunu ciddi yazıyorum. Açıkçası ben fb bekliyorum. Belki gözü bir dezavantaj sağlıyordu veya odaklanmasını zorluyordur yada bir çeşit eğitimdir. Bu yüzden gözü açılır diye bekliyorum açıkçası. Ya da en azından nasıl kaybettiğini artık Wano'da görmeliyiz. Kakashi'nin maskesine döndürmez umarım.Evet fantastik bir evren okumadığımızı unutmuş olmam benim hatam... Zoro’nun gözünü açması OP evreni için aşırı ama aşırı absürt bir şey... sanki fantastik gerçek dışı bir seri okuyoruz benim ki de laf yani...
Benim de bahsettiğim bunlar zaten... adam 2y sonra gözü kapalı geliyor... ve hiçbir şey açıklanmamış... manga evrenlerinde genelde o gözlerle bir şeyler yapmayı seviyor mangakalar... ama bazı arkadaşlar sanki fantastik bir evren okmuyorlarmış gibi konuşuyorlar ilginç bir şekilde :dBunu ciddi yazıyorum. Açıkçası ben fb bekliyorum. Belki gözü bir dezavantaj sağlıyordu veya odaklanmasını zorluyordur yada bir çeşit eğitimdir. Bu yüzden gözü açılır diye bekliyorum açıkçası. Ya da en azından nasıl kaybettiğini artık Wano'da görmeliyiz. Kakashi'nin maskesine döndürmez umarım.