sen ne diyosun hacı ben uçuyorum resmen. Milletin korka korka gezdiği yeni dünyada adam Wano arc'ına kadar kimseyi takmamış. Adama beton yetmez betonŞöyle şeyler okuyunca heyecanlanıyorum resmen
hangi sözleri?Güzel yazı ama Zoro'nun sözleri yalanlıyor bunları :/
Luffy'e karşı olan sözleri PH'da.hangi sözleri?
Her yerde içinde bir canavar bir şeytan aurası seziyorum denilen adama da bu tarz şeyler yakışırdı zaten... ne olursa olsun gerçekten bu katanayı sol tarafında taşıma olayını Oda bunu düşünerek yaptıysa güzel bir detay bencesen ne diyosun hacı ben uçuyorum resmen. Milletin korka korka gezdiği yeni dünyada adam Wano arc'ına kadar kimseyi takmamış. Adama beton yetmez beton
onları kâle alma sen.Luffy'e karşı olan sözleri PH'da.
Bence sağ taraftan sol tarafa geçmesinin sebebi sağ kol konumundan sol kol konumuna düşmüş olması olabilir bu da bir netice sonuçtaonları kâle alma sen.
Redon onayladı. Daha doğrusu o da Kore'li elemanın paylaştığını paylaşıyor wg'deki elemanlar onayladı diyor. Xd
aralarıdaki konuşma. resim ve konuşma doğrulanmadı
Who's Who: To where the Queen is.
Drake: Don't get me into biting and biting among you.
Oda ince detaylar vermeyi seven bir adam, bir dünya da örnek var seride. Bence bunu da düşünerek yapmıştır, inceyi biz yakalayalım daha mutlu olalım diyeHer yerde içinde bir canavar bir şeytan aurası seziyorum denilen adama da bu tarz şeyler yakışırdı zaten... ne olursa olsun gerçekten bu katanayı sol tarafında taşıma olayını Oda bunu düşünerek yaptıysa güzel bir detay bence