Harbi o saçma ya. Biliyordu madem niye harekete geçmedi.Queen, Drake’in hain olduğunu biliyordun niye müdahale etmedin? Kazma mısın? Belki Drake derin devlet iti Shanks’e haber verdi..
Harbi o saçma ya. Biliyordu madem niye harekete geçmedi.Queen, Drake’in hain olduğunu biliyordun niye müdahale etmedin? Kazma mısın? Belki Drake derin devlet iti Shanks’e haber verdi..
Hadi be kaçırmışım. Bunlar Aidencim gerçeklerin habercisin. King'e elini öptürecek elini.Marcoyu dövdü spoileri vardı. Ah ah sanki 5 dakika önce olmuş gibi
Yalnız o çok ters köşe oldu. Kimsenin aklına gelmedi galiba öyle bir yorum görmedim bn. Şimdi işler güzelleşecek sanki BM içinHaydaa ben kitapçıyı unutmuşum. Bak işler renk değiştirdi yine bakalım kim gelecek daha adaya.
Ya bana Queen’in de kendi başka bir ajandası varmış gibi geliyor ama hayırlısı. Emin olamıyorum yani.Burayı ben anlamadım. Queen bunca zaman Drake'in hain olduğunu biliyordu ama hiç bir şey yapmadı ve söylemedi mi? Bu kadar da mal olmaz herhalde
İlk kez plot armorun bu şekilini görüyorum sjsjjsBurayı ben anlamadım. Queen bunca zaman Drake'in hain olduğunu biliyordu ama hiç bir şey yapmadı ve söylemedi mi? Bu kadar da mal olmaz herhalde
Ah Cartman ah. İyi olmuş bayağı.