Ben görsel gelse de inanmam. İmkansız.Görsel gelmeden inanmam. Kesin değil zaten.
Ya da dur bir dakika....Oda, Marco'nun gücünü göstermek için yapar mı bu tarz bir şey? Spoiler %1milyon doğru. Son kararım.
Ben görsel gelse de inanmam. İmkansız.Görsel gelmeden inanmam. Kesin değil zaten.
(Gidemedi)Son mesajını atmış oldun bu foruma.
Benim aklıma gelmedi?Şimdi şaka bir yana bir ölecek denilince, akla ilk gelen isim nedense Law oluyor sjjsjs
Hem dayanıklı. Hem çok güçlü. Hem de serinin en zeki karakterlerinden zaten reis. Cebimden 50 Kata çıkartır.OP evreninde bombayla hasar alan nadir karakterlerden biri değil mi bu?
Adam gibi adam. Gerçekten kaptan.Katakuri:Annemi döv.
Perospero:Annem Kaido ayyaşı ile ittifak mı yapıyormuş? Hayatta izin vermem, sağ çıkanlar Big Mom korsanları olacak.
@Charlotte Katakuri sana demiştim kaptan belli aklın yolu bir.Tayfayi kitaba sokmayı akıl edip gelen, Marcoyu patates eden Perospero ise Katakuri bak dalgana koçum, kaptan belli
Zaten şeyi kopsa dahi tekrar çıkarabilen biri vurulsa ne? xdTam olarak aynısını diyordum. Yav kesinleşse bile durduk yere niye öldürüyorsunuz adamı. Vurulamaz mı? :/