Yaşlandı artık çakal herif... zaten o yüzden ilk yorumda çok takılmayın yazdım... şuna bak komedi ksksksOda böyle bir çizim hatası yaptıktan sonra, zoro'nun kafası da kopsa yara aldığına inanmam.
Yaşlandı artık çakal herif... zaten o yüzden ilk yorumda çok takılmayın yazdım... şuna bak komedi ksksksOda böyle bir çizim hatası yaptıktan sonra, zoro'nun kafası da kopsa yara aldığına inanmam.
O zaman Sasaki de ittifak olur mu ne dersin...? Herkes ittifak oluyor nasıl olsaKyoshiro ve Sasaki best friendmis, en azından Sasaki için. Bu spoilera nedense üzüldüm
Adam garantici, ortaya kellesini koyuyorsa mümkünse çizik bile almamasını istiyor.Hawkins in kehanetleri kendi kendini gerçekleştiriyor. Hawkins kendini ortaya koysa Drake in yarına hayatta kalma şansı %1 den fazla olur. Hawkins etliye sütlüye karışsa kazanma ihtimali her seferinde artar. Adam karta bakıyor olmaz bu iş deyip kulluk ediyor. Bu nasıl karakter tasarımı yahu ?
Sola alınca Tanri hakisinin uyanacağını düşündü. Uyanmayınca sağdan devamkeZoro'nun kılıçları sola alma işine oldu? Dayak yiyince savaşa ne gerek var deyip sağa mı almış ?
Sanırım artık Oda, Zoro’yu yön duygusu bozuk çize çize, kendi de Zoro’yu çizerken yönünü kaybetmeye başladı...Zoro'nun kılıçları sola alma işine oldu? Dayak yiyince savaşa ne gerek var deyip sağa mı almış ?
“Donozon on tohlokolo goco” - Cuma’ya kadar gittim gelicem ustası MihawkO zaman Sasaki de ittifak olur mu ne dersin...? Herkes ittifak oluyor nasıl olsa
O kan düşmana aittir. Kese kese geldiği için mutlaka sıçramıştır. Yoksa Zoro bu seviyede kanı akacak adam değil.Bu arada Zoro’nun suratında ki o kan çizim hatası olsa ya... Haftaya bir bakıyoruz tertemiz suratı, nur inmiş gibi jsjsjsj