Avatarında ki karakterden yediği dayak yetmemiş belli ki.Jack biraz uf olmuş gibi.
Avatarında ki karakterden yediği dayak yetmemiş belli ki.Jack biraz uf olmuş gibi.
Değil mi? Daha ne kadar düşecek bu çocuk?
Orochi’yi taklaya Law getirdi diye hatılıyorum ben. Bilemedim.Law bir şey yapmadı ki. Kin'emon'un yanlış planı sayesinde oldu hepsi. Sonradan Denjiro, Law'ı çıkartacaktı zaten diğer samuraylarla birlikte.
Mahmut abi olarak okudum bir an.Ya bu minkler hani sulong- mulong diyordu bizim mamut abi gene içlerinden geçmiş
Birbirine yakın şeyler. Jack’de de tam bir Mahmut tipi var.Mahmut abi olarak okudum bir an.
La adam ne yazdığını bilmiyor Luffy yukarı çıkacam bura sizde demedi mi daha geçen bölüm eee ne yapıyor şimdiOda bıktık senden. Neko ve Inu'nun formunu niye saklıyorsun hala?
Jack hala hayvan haliyle dövüşüyor. Niye yarı zoan haliyle dövüşmüyor? Çünkü gizem kasacak.
Hawkins fala bakıp taraf değiştirecek herhalde. Luffy nin falına bakacak.
Orochi'nin adamı Orochi'nin yanına gidecek herhalde.
Yukarı çıkmaya çalışıyor. Bak kendin diyorsun çıkıcam demişti çıktım dememiş.La adam ne yazdığını bilmiyor Luffy yukarı çıkacam bura sizde demedi mi daha geçen bölüm eee ne yapıyor şimdi
İşi iyice siyasete döktünYukarı çıkmaya çalışıyor. Bak kendin diyorsun çıkıcam demişti çıktım dememiş.