Seni mi kırcaz Dvei Luffy hiç zorlanmadı az alisülasyon gördü xDluffynin lucciye karşı nasıl kazanacağını göstermek için yapılmış bi olayı güç kıstası gibi işlemek... ay tamam seni mi kırıcam blueno luffyi zorladı abi, g3 açtırdı ama *nerdeyse* manyak bi güç kıstası, teşekkürler.
bak beni bölüm yorumları konusundan saptırıyorsun... şurdan sonraki panel bile lucci vssine bi empati kurmamız için çizilmiş. g2nin bedenini yorduğunu öğreniyoruz, doping etkisi kısmını önceden haber veriyor yani. ama redderöe beye göre blueno üst seviye bi savaşçı, luffye g3 açtırdı :d hikaye falan hak getire, varsa yoksa güç kıstası.
İlk kanı biz dökmedik, camooonnbak beni bölüm yorumları konusundan saptırıyorsun... şurdan sonraki panel bile lucci vssine bi empati kurmamız için çizilmiş. g2nin bedenini yorduğunu öğreniyoruz, doping etkisi kısmını önceden haber veriyor yani. ama redderöe beye göre blueno üst seviye bi savaşçı, luffye g3 açtırdı :d hikaye falan hak getire, varsa yoksa güç kıstası.
Blueno G3 Ulti de G4 açtırdıbak beni bölüm yorumları konusundan saptırıyorsun... şurdan sonraki panel bile lucci vssine bi empati kurmamız için çizilmiş. g2nin bedenini yorduğunu öğreniyoruz, doping etkisi kısmını önceden haber veriyor yani. ama redderöe beye göre blueno üst seviye bi savaşçı, luffye g3 açtırdı :d hikaye falan hak getire, varsa yoksa güç kıstası.
Ace de Teach'den yediği iki darbe ile diz çökmüştü.İlk kanı biz dökmedik, camooonn
Hem görmüyon mü len terlemiş çocuk alla alla