Kazanan kaybeden bir netleşsin, şu an kafamda net bir şey yok, netleştiğinde söylerimEvet dediğin gibi öyle anlaştık, sende Sanji'yi seçtin diye hatırlıyorum. Hangi karakteri seçmiştin?
O değil de @Kizaru 'dan ses soluk çıkmıyor.
Kazanan kaybeden bir netleşsin, şu an kafamda net bir şey yok, netleştiğinde söylerimEvet dediğin gibi öyle anlaştık, sende Sanji'yi seçtin diye hatırlıyorum. Hangi karakteri seçmiştin?
Full beden diable açacak reis. Nede olsa yanmıyor artık. Tamamen kızaracak öyle diyorlar bakalım ne çıkacak.Sanji'nin hala Raid Suit kullanırken Diable Jambe kullanmamış olması beni garip bir şekilde hypeliyor. Raid Suit desteğiyle öncekinden daha farklı bir Diable Jambe görebiliriz. Göremesek bile Sanji'nin şuanki ofansif gücünü bayağı arttıracaktır.
Tüm Kek zamanında Sanji Oven'a bir fırını kapatmayı bile beceremiyorsan aşçı olamazsın diyecek gibi bir şey yazmıştım. Kesin gözüyle bakıyordum. Demedi.
Eğer Sanji vs King olur ve Sanji galip çıkarsa müsait bir zamanda bunu besteleyip foruma atarım.Bu adam benim babam
Sekiz köşe kulesiyle
Üstünde suitiyle hey!
Cebinde çok parası
Sora'dır manitası
Yüreğindedir yarası
4 çocuk büyütmüş
Bilim adamı maaşıyla
Bu adam benim babam hey!
Zamanında ateşten korkanın şef olamayacağını söylüyordu reis(ya da en azından buna benzer bir şeydi xd). Şimdi ise ateş ile bir olacakFull beden diable açacak reis. Nede olsa yanmıyor artık. Tamamen kızaracak öyle diyorlar bakalım ne çıkacak.
Eşit mi?Luffy ile Zoro'yu hep yorumlarında esitmis gibi lanse etmeye çalışıyor bu Zoro fanları. Herhalde ne kadar söylersek o kadar olma ihtimali artar diye düşünüyorlar.