böyle göükmüyor mu sendeBen hala göremiyorum o yeri
989话标题:不觉得会输(或译为胜券在握)
3个醉醺醺的numbers登场。
大妈说他们是从庞克哈萨德买来的古代巨人族的失败品。
甚平和罗宾合力把大妈打到外面。(直译:“在甚平罗宾的合力下,大妈到外面去了”)
路飞试图去屋顶与凯多战斗,但被king和queen阻止。
草帽一伙气势十足齐数地登场。
böyle göükmüyor mu sendeBen hala göremiyorum o yeri
f5'lememişim sorryböyle göükmüyor mu sende
989话标题:不觉得会输(或译为胜券在握)
3个醉醺醺的numbers登场。
大妈说他们是从庞克哈萨德买来的古代巨人族的失败品。
甚平和罗宾合力把大妈打到外面。(直译:“在甚平罗宾的合力下,大妈到外面去了”)
路飞试图去屋顶与凯多战斗,但被king和queen阻止。
草帽一伙气势十足齐数地登场。
Daha çok küçük kız kardeşini koruyan abi gibi olmuş Franky.Franky, Zoro’nun emir eridir... yerini bilir...
Aslında Yonkoları değil Linlin'i kadın düşmanı bir aptal. Kadınlar güçlü olamaz hebele hübele kafasında. Bana güçlü kaç kadın sayabilirsin şu seride zaten güçlü olanlarıda vasıfsız yapıyor. Tsuru gücü belirsiz. Hancock daha pek bir şey göstermedi Ana - kız Linlin, Smoothie vasıfsız. Amiral adayıda sırf kadın olduğu için ümitsizim kendisindenO değilde Eiichiro Oda gerçekten bir dahi, hakkını vermek lazım mükemmel ters köşe yapıyor... yani hangimiz Yonko’ları böyle rezil edeceğini tahmin edebilirdik...?
Bence daha çok germa’nın kukla askerleri gibi duruyor reyiz... Zoro alayına emir veriyor;Daha çok küçük kız kardeşini koruyan abi gibi olmuş Franky.
Yani bu doğru olabilir... adamın tek yaptığı Kadın karakterlerin memişlerini büyütmek... belki de gerçekten öyle bir ayrımı vardır Oda’nın...Aslında Yonkoları değil Linlin'i kadın düşmanı bir aptal. Kadınlar güçlü olamaz hebele hübele kafasında. Bana güçlü kaç kadın sayabilirsin şu seride zaten güçlü olanlarıda vasıfsız yapıyor. Tsuru gücü belirsiz. Hancock daha pek bir şey göstermedi Ana - kız Linlin, Smoothie vasıfsız. Amiral adayıda sırf kadın olduğu için ümitsizim kendisinden
Bence belki fazla olmus.Yani bu doğru olabilir... adamın tek yaptığı Kadın karakterlerin memişlerini büyütmek... belki de gerçekten öyle bir ayrımı vardır Oda’nın...