vücutumu vücudunu diyorsan ona bende katılıyorum oda biraz şaklabana çevirdi küçük eller burunda buton falankeike zaman atlaması önceki hali kalsa reisin.
vücutumu vücudunu diyorsan ona bende katılıyorum oda biraz şaklabana çevirdi küçük eller burunda buton falankeike zaman atlaması önceki hali kalsa reisin.
Taktiksel geri çekilmeyi herkes yapıyor adamsa, eğer adam gibi adamsa iki tane gifters kessinde görelimSanji asla kaçmaz!
Anca taktiksel geri çekilme yapar yiğidim
Zoro dünyanın en çok şarap içen kişisine şarap tattırdı Sanji okamalardan kaçtıBir şey diyeceğim.Niye her konuda bu King ile Queen'in Zoro ve Sanji'ye rakip olamayacağını düşünen insanlar var?
Bizim tayfadaki bu iki kişi de komutanları indirecek güçte. 2 yıl zaten bunun için çalıştılar , gifter kesmek için değil.
Zaten Sanji ve Zoro Queen ve King'i alamayacaksa Luffy'nin korsanlar kralı olmasına imkan yok.
aynen ya ben sizin babanızım diyor bırakıyorlar saç renginiz bile aynı 3ünüzde meymenetsizsiniz nasıl anlamadınızPound saçma bir şekilde yaşıyor. Bari Pez'e kavuşsun da öyle bitsin kapak hikayesi. Bitince ne çizeceği de belli değil zaten.
fanı değilim ama zoro geri çekilse dalga geçiceğinizi düşünüyorumTaktiksel geri çekilmeyi herkes yapıyor adamsa, eğer adam gibi adamsa iki tane gifters kessinde görelim
Kaçtı derken ? Erkekliğini savunmak için son ana kadar taktiksel bir şekilde savaştı diyecektin heralde?Zoro dünyanın en çok şarap içen kişisine şarap tattırdı Sanji okamalardan kaçtı
Yamato reisin yanındaymış yaw. Umudunu kaybetme. :/O değil de bu arc bizim arc oluyor ben şahsen bu kadar beklemiyordum
Peki birisi taşıyorsa mı taktiksel gerçi çekilme makul olur, yoksa kendi başına çekiliyorsan mı makul?Taktiksel geri çekilmeyi herkes yapıyor adamsa, eğer adam gibi adamsa iki tane gifters kessinde görelim