Ne demeye çalışıyorsun Luffy ve Zoro arasında bir ihanet mi yaşanacak xDJinbei sanırım şu anlık birinci komutanın yerini temsil ediyor. Sanırım güç olarak şimdilik Zoro'dan da Sanji'den de önde.
Ne demeye çalışıyorsun Luffy ve Zoro arasında bir ihanet mi yaşanacak xDJinbei sanırım şu anlık birinci komutanın yerini temsil ediyor. Sanırım güç olarak şimdilik Zoro'dan da Sanji'den de önde.
Öyle bir şey yok ajsjsjsj
Umarım istediğiniz gerçek olur çünkü çok fanı var ve bu olay birçok insanın mutlu olması anlamına geliyorZoro ve Luffy beraber Kaido’ya girmeye karar verirler... ve Zoro’nun, Kaido’ya gireceği kesinleşir...
Ve o sırada Sabahın köründe uyanıp bu olayı gören ben...
vallahi ezilsede ben hala kaidoyu evire çevire dövermiş gibi düşünüyorumArtık BM'nin yonkou olma sebebinin çocuklarından ordusu olması olduğunu düşünmeye başladım.
Olay klasik Zoro Enma ile Kaido'yu yaralayıp saf dışı kalır Luffy tokatlar sonrada.Zoro ve Luffy beraber Kaido’ya girmeye karar verirler... ve Zoro’nun, Kaido’ya gireceği kesinleşir...
Ve o sırada Sabahın köründe uyanıp bu olayı gören ben...
Sanmıyorum, belki, olabilir, bilmiyorum. Ama olsa Queen'e yakalanmadan çıkmış olurlardı.Belki çoktan çıkmıştır. Kid ile beraber gelirler muhtemelen. En kötü ihtimalle yukarıda 3'lü yan yana gelir tekrar.
5 arctır yatan Sanji sağlamdır tabi kiPeki Zoro fanları söyleyin bana Kingin saldırısından kurtulan Sanjimi sağlamdır yoksa Kamazonun kamasına delinen Zoromu?
Jinbei güç olarak Zoro ve Sanji'nin önünde diyorum o sahneye göre.Ne demeye çalışıyorsun Luffy ve Zoro arasında bir ihanet mi yaşanacak xD