Resmindeki kim hocam. Yosun mu ?Adam Sanji fanı yalnız ben şaşırmadım demesine. ?
Resmindeki kim hocam. Yosun mu ?Adam Sanji fanı yalnız ben şaşırmadım demesine. ?
Bahane dediklerine bakalımGücünü saklıyor...
Karşılaştı da almadı mı...
Bu adam iki sene armut mu topladı...
Luffy ilerlerken yerinde mi sayacak...
Sanji hala sadece ayağını yakıyor bir şey öğrenmemiş ama Zoro kesin bir şeyler gizliyor çünkü göstermedi...
Unuttuğum bahane var mı? :d
Sen niye bu şekilde çıkıştın şimdi.Resmindeki kim hocam. Yosun mu ?
spolara göre king ve queen bunların yukarı çıkmasına izin vermicek tayfaca beraber saldırıp king ve queeni delik deşik edicekler galiba :d yani beklediğimiz gibi vsler olmayabilirJinbei ve zoro king ve queen’i yener diyorum. Hele sanji de gelirse bonus.
Konumuz Jimbei,Zoro falan sanıyordum ben.Ooo güzel skill kullandın... artık sende iyicene bu skill’e başvuruyorsun demek... jajsjs
Peki kolsuz Kid neler yaptı bugüne kadar...?
Olsun reyiz Kid de bu arc’ın içinde konuşabiliriz... bir şey olmaz...Konumuz Jimbei,Zoro falan sanıyordum ben.
Ashurayı kaç kere yaptı?Bahane dediklerine bakalım
Gücünü saklıyor = Daha Asura bile yapmadı neresi bahane ?
Karşılaştı da almadı mı = Kimle karşılaştı da vs içersinde alamadı ? Fuji'yi iki dakikalık edemediği için çok üzgünüz
Bu adam iki sene armut mu topladı ... Klasik iki yıl sonra herkese söylenmiş bir söz.
Luffy ilerlerken yerinde mi sayacak... Bunu kim söylüyor ya xD
Sanji vesaire diye gittiğin zaten birinciyle aynı o yüzden cevap vermeye gerek yok xD
Not: Zurna'ya bahanem yok xD
Aynen, Zorolu kısımları saklamışlar.@Roronoa Zoro Spoiler'a sinirlendiydin ama fena bölüm değil, sadece en sonda gözükmemiş en azından.
Daha önce aşçısını tek hamlede ortadan ikiye ayırabilecek bir yosun görmemiştir ondan.Sen niye bu şekilde çıkıştın şimdi.
Lümpen mangakanın ne yapacağı üzerine tartışmak yersiz.Olsun reyiz Kid de bu arc’ın içinde konuşabiliriz... bir şey olmaz...