TamamdırYok ben çok net hatırlıyorum Mihawk'ın Wano'ya gelişiyle alakalıydı Discord'da arama yapıp dönücem
TamamdırYok ben çok net hatırlıyorum Mihawk'ın Wano'ya gelişiyle alakalıydı Discord'da arama yapıp dönücem
Alpa bildiğin iyilik yapmış yalnız. Devamlı tartıştığınız için yanlış anlamışsın.Haydaaa harbiden Smoker’a mı benziyor yav... Geçen Alpa da öyle dedi, ben bana gıcıklığına demiştir diye geçtim... jsjsjsj
Değiştirdim sjjsjsAlpa bildiğin iyilik yapmış yalnız. Devamlı tartıştığınız için yanlış anlamışsın.
4 senede inşallah Ryokugyu'yu ve Denizcilerin yeni silahını görürüzO söylemin üzerinden 1 yıl geçti neredeyse 4 senede biter mi pek sanmıyorum.
Eğer Law gammayı kaidoya yedirip öldürürse yada bildiğin yerlerde süründürürse buna en çok sevinen ben olurum. Bir bölümde bizim lobinin hisseleri amazon hisseleri gibi artar.Kaido'ya cümbür cemaat dalıyorlar. Böyle devam ederse gammayı direk uygulamak için kendini araya sıkıştırır.
Gerçi kullanır mı ondan da emin değilim. Doffy'de Red Hawk ve Gamma için bekledi. Red Hawk plana uymadı ama Gamma için anı yakaladı. Acaba Kaido'da hangi saldırısı için uygun anı bekler, yeni bir şey çıkar mı falan fistan.
Neyse şimdi konumuz bu değil ya.
11 harfle 100 e yakın sayfa oluşturduysak bir fotoda alevlendiririz burayı.redon kardeşim şuan kimse odanın arasını dert etmiyor.sadece tek bi foto bekliyoruz.
Bulamadım :ASDskffgh ama biriyle o şekilde ağır bi iddiaya girmiştim Mihawk'ın Wano'ya gelip gelmemesiyle neyse artık.Tamamdır
Belki de sırf bu yüzden E.Oda o saldırısını kullandırtmaz. Çünkü kendini onare edemiyorsan gamma'dan kaçışın yok.Eğer beklendiği gibi bir bölüm gelirse Oda 1 ay ara verse bile farketmez artık.
Eğer Law gammayı kaidoya yedirip öldürürse yada bildiğin yerlerde süründürürse buna en çok sevinen ben olurum. Bir bölümde bizim lobinin hisseleri amazon hisseleri gibi artar.