Smile kullanıcıları yok burada.Yeni Dünyada:
Sanji'nin karşılaştığı kişiler:
Zoro'nun karşılaştıkları :
Smile kullanıcıları yok burada.Yeni Dünyada:
Bu tatmin meselesi gelir zaten Kaido yu ciddi şekilde yarabilyorsa gücünün amiral düzeyinde görülücek yanı tamamıyla nasıl performas gösterildiğine bağlı şimdi örnek olarak verim yanlış anlama Law Kadio birşey yapamadı diyelim ama Zora zarar verdi sence bu kimi ön plana çıkarır.Dediğim gibi nasıl yer aldıklara göre herkesin payı olur normal bir rakip olsaydı bende senle aynı fikirde olurdum ama karşıdaki rakip younko olunca işler değişiyor.Zoro hasar verse ne olur? Kaido'yu yenen Luffy denilecek. Eee Zoro fanları bundan tatmin mi olacak? Ben Law fanı olarak rahatsız oluyorum. Doffy vs. Luffy-Law'da ülke Luffy'e hayranlık duydu. Sanki Law'ın hiç emeği yokmuş gibi. Zoro'nun da verdiği emek göz ardı edilir. Bu tatmin edecekse bir şey diyemem.
Kaido da bariyer haki varsa ne olacakDof kendini onarabiliyor. Kaidou da bu yok.
Law illa vurur gamma'yı zaten.Pozisyonu kendi yaratıp vurabilirse helal olsun derimLaw saldırılarını da düşünerek kullanıyor. Gamma için en uygun anı bekledi. Yonkou karşısında gerekirse yine aynısı yaparak kullanır.
Zoro, uçan ejdere nasıl ulaşacak?? Hadi bakem. Birilerinin tepeye çıkarması lazım.
Chopper ve Brook'un karşılaştıklarını da yapsana ya. Hatırladığım kadarıyla şov yapmışlardıYeni Dünyada:
Bence durabilir Sanji. Duramazsa bende 1 hafta boyunca senin seçtiğin bir karakterin avatarını kullanırım.Sanji, King karşısında tek başına iki bölüm durabilecek mi?
İki bölüm durabilirse ben kaybetmiş olacağım ve ceza olarak bir hafta boyunca Sanji avatarı kullancağım. Sen iki bölüm ya da daha fazla King karşısında durabilir diyorsan bahsini yaz.
haahhahahahha forumdaki Sanji fanları resmen kendini dizginlemiş ufak bir kıvılcım bekliyorlarmış hahahahhahaYeni Dünyada:
Kimin iyi bildiğini görücezZorocular iyi bilir
Daha çok var bu tarz durumlar için atasözüReyis tam da "bu durumlar için atasözü var mıdır acaba" diye düşünüyordum
King biraz daha uzun 7.5 m 8 yaklaşık.
King en fazla Katakuri kadar. O da 5 metre.King biraz daha uzun 7.5 m 8 yaklaşık.