Sanji milim kan alsın, Zoro yardım aldı derim.Sadece lafa değil, olana da bakmak lazım. Hangisi gerçekleşecek, hangisi gerçekleşmeyecek...
Sanji milim kan alsın, Zoro yardım aldı derim.Sadece lafa değil, olana da bakmak lazım. Hangisi gerçekleşecek, hangisi gerçekleşmeyecek...
Doğru. Ben kaosa tapıyorum açıkçası.?O değil de spoiler fake çıksa; yarımız hiç düşünmeden anında Sanji'yi gömen memeler atmaya başlarız. Olay Zoro-Sanji falan değil, bizler Kaos'a tapıyoruz.
Redon dediyse %90 çıkar.Yok redon dediğimiz arkadaş pek fake paylaşan birisi değil. Büyük ihtimal Sanji Momo'yu kurtarmaya çalışıyordu görünmezlik ile ve King bunu fark etti.
Wano, Zoro'nun arkı olacak.
Anlayanlar beğeni butonunu parçaladı bile.
Kripto Sanji fanları ortay çıkıyor.
Mr. 1 dövüşüne laf ettin beklerim senden.Sanji milim kan alsın, Zoro yardım aldı derim.
Aslında yolunu sürekli kaybetmese arc Zoro nun olacakti ama reis ne yapsın hem yanlış yollara giriyor.Wano, Zoro'nun arkı olacak.
Anlayanlar beğeni butonunu parçaladı bile.
1 hafta Zoro öveceğim.Senin bahsin nedir?
Ya değişirse. O zaman Zoro yine Zoro olmayacakmı gözünüzde sanki.?Zoro'ya boşuna laf sokuyosunuz zoro her zaman luffy'nin ana vs'inden önce rakibiyle karşılaşır yener ardından luffy'nin vs'i başlar sona erer ve arc biter bu hep böyle oldu bu arc da bu durum değişmicek..
Sonra Zoro'nun verdiği kanlarla falan kıyaslanacak. Ohoooo.Sanji milim kan alsın, Zoro yardım aldı derim.