@Erkan12 bi konusu facedeki milyonluk sayfada paylaşılmıştı bi ara.ama hangi konusu pek hatırlayamadım.sanji ile ilgili olabilir.Reis darmaduman ederdi Zoro falan kalmazdı ortada valla. Dostumuza bende üzülürdüm o zaman.
@Erkan12 bi konusu facedeki milyonluk sayfada paylaşılmıştı bi ara.ama hangi konusu pek hatırlayamadım.sanji ile ilgili olabilir.Reis darmaduman ederdi Zoro falan kalmazdı ortada valla. Dostumuza bende üzülürdüm o zaman.
Al, çok zorlama oldu bu ama.Bugün baya güldüm ben.
Biraz da Zoro övelimGetirin oradan Pica'yı
Zoro abiniz şov yapacak
Azıcık kötü gidişatı kaldıramadılar Wanoda yazık biz yıllardır nelere göğüs gerdik çarpıştıkta buralara geldik, Zoro fanları mirasyediler gibi bütün serveti tükettiler ve şimdi çöpçülük yapıyorlar.Yalnız Zoro fanları kayboldu bi direniş bile yok hahahahahahah
Ben böyle devam etsin istiyorum. Sonra daha zevkli oluyor Red...Adamlar dereyi görmedin paçayı bırak çırıl çıplak soyundular şimdide birbirleriyle oynaşıyorlar xD
Araya girmeyin bırakın bu nasıl bir rezilliktir ya
Kahkaha attım
valla bende gaz yok.ben sadece çarpışma sahnesini bekliyorum.alıp kaçsın momoyu yeterli ki çoğu sanji fanı da aynı kafadadır.@Historia @killz0ne @kekomancer @Jacques @Monkey D. Chris
Arkadaşlar yarın öbür gün resimler çıktığında ya da 989'da coşkumuz sönebilir o yüzden bugün fazla mesai yapıyoruz. Hadi bakalım. :/