Çok objektif bir Sanji fanı olarak Zoronun düşük performansı beni hayal kırıklığına uğrattı.
Bence sanji'ye ne tarz bi power up sağlayacağını cözemedi sade haliyle ben bu adama şunu yaptırsam şununla vs attırıp kazandırsam olmaz filan diye düşündü herhalde mesela luffy'ye kaido'yu nasıl yendirteceğni bilememsi gibi.Benim en çok takıldığım kısım bunları düşünüyor olmamız. Kimi suit der kimi zoan kimi mera mera kimi de gen uyanışı.
Halbuki 2 yıl önce bu muhabbetlerin hiçbiri yapılmıyordu. Sanji bir korsanlar kralının 2 numarası olacak güçteydi. Önüne gelen rakibi yeniyordu. O rakibinden daha güçlüler içinse Luffy ve Zoro vardı. Her şey tıkırında ilerliyordu.
Şimdi Luffy kimle beraber dövüşür Zoro kime dalar derken Sanji'ye bunun ötesinde gücünü nasıl kazanır diyoruz. Halbuki Zoro'nun gücünün 1-2 tık aşağısında çizseydi onu herkes Sanji seven sevmeyen herkes memnun olacaktı. Buna ek olarak öne çıktığı sahneler biraz daha fazla olmuş olsaydı. Kimse p up konuşmayacaktı. Tekmesiyle şunu bunu yapar diye tahmin yürütecektik sadece.
Sen de mi 4 vs 2 ci sin?Ben şu savaşı yaşamış adamım
Sonra emekliliğe ayrıldım.
Eğer toplanırlarsa geri dönmesini de bilirim?
@Mr.Bushido Çok eziliyoruz Bushido. ?Çok objektif bir Sanji fanı olarak Zoronun düşük performansı beni hayal kırıklığına uğrattı.
Reddit Zorocular ve Sanjiciler olmak üzere ikiye bölünmüş durumda
Admin iki tarafında en küçük bile bir laf atışında ban atacağını falan açıklamış
Ben şu savaşı yaşamış adamımKılıç sever lobisinin üzerine epey yüklenilmiş yorumlarda. Tehlikenin farkında degiller sanırım, bunlar birleştimi ortada lobicilik kalmaz ayağınızı denk alın.
Garp'ı niye kırptın. Müttefik sattın :dBen şu savaşı yaşamış adamım
Sonra emekliliğe ayrıldım.
Eğer toplanırlarsa geri dönmesini de bilirim?