Sanji isterse King'den üstün götürsün dövüşü bunu suitle yaptıkça içime sinmeyecek.
Şu seride hiçbir zaman alışamadığım tek şey Oda'nın boy muhabbetleri Marco'nun normal bir insan boyutunda olduğunu biliyorum da diğerleri beni hep şaşırtıyor valla. Jack daha mı uzun bundan?Jack'ten baya kısa duruyor kendisi ama Marco'dan aşırı uzun olması normaldir.Marco en nihayetinde 2 m adam
Zoro'nun kılıç değiştirmesi gibi bir şey bu. Beleşten power upSanji isterse King'den üstün götürsün dövüşü bunu suitle yaptıkça içime sinmeyecek.
Jack 8 metre reis çok daha uzun King'ten.Kaido'dan bile uzun duruyordu bir yerdeŞu seride hiçbir zaman alışamadığım tek şey Oda'nın boy muhabbetleri Marco'nun normal bir insan boyutunda olduğunu biliyorum da diğerleri beni hep şaşırtıyor valla. Jack daha mı uzun bundan?
Şu suit yerine yedirseydi bir meyve zoan türü efsane olurdu mesela kaplanSanji isterse King'den üstün götürsün dövüşü bunu suitle yaptıkça içime sinmeyecek.
Yuh yav o ne öyleJack 8 metre reis çok daha uzun King'ten.Kaido'dan bile uzun duruyordu bir yerde
Reis çok tehditkar konuştun.Kılıç sever lobisinin üzerine epey yüklenilmiş yorumlarda. Tehlikenin farkında degiller sanırım, bunlar birleştimi ortada lobicilik kalmaz ayağınızı denk alın.
Sanji şovunu yapsın da, sıra Zoro'ya gelsin artık.